Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Számomra ez olyan hihetetlen?!

Számomra ez olyan hihetetlen?!

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EJ6rDdOs2Og

Nézem ezt a videót és látom,hogy még csak 9,5 hónapos és már így tud járni.

Az enyém is 9 hónapos,de még csak mászik!!

Fogalmam sincs,mikor jutunk majd el idáig...

A tiétek mikor indult el?Legalább így?

2014. aug. 12. 12:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%
7 hónaposan felállt, 15 hónaposan indult el.
2014. aug. 12. 13:24
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Az én kislányom most múlt egy éves. 4,5 hónaposan kutyázott, 5 hónaposan mászott, pár napra rá felült, felállt, bútorok mellett lépkedett, 9,5 hónaposan lépett először egyedül, 10 hónapos kora óta stabilan megy. Nekünk mindent hamar csinált voltunk is vele orvosnál, mert napra pontosan 1 hetes volt amikor hasról hátra fordult, 2,5 hónaposan pedig vissza is. Megnézték, hogy nem azért csinálja-e ezt mert túl kötöttek az izmai. Szerencsére nem ezért. Viszont eddig 4 foga van csak, és szinte kopasz:) Szóval minden baba máshogy fejlődik.
2014. aug. 12. 13:27
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
12-es vagyok, azt kihagytam, hogy se járássegítőnk sem semmilyen más ilyenünk nem volt, nem sétáltattam mikor még nem tudott, nem ültettem mikor nem tudott magától. Az egyik ismerős kislánya 14 hónapos, még nem jár egyedül, de már sok szót tud mondani például...
2014. aug. 12. 13:44
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!Akkor nem aggódok ezen.

Megfelelően fejlődik azt tudom,mondta a doki is,csak azért néha egy-egy ilyen videó eléggé fusztrál.

Ja és nagyon ügyes a kislányod a videón! :)

2014. aug. 12. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Az enyém 10,5 hónaposan járt önállóan,előtte meg kapaszkodva 7 hónapos korától általában bútorok mentén,de ekkor még jobban szeretett mászni 6 hónapos korától mászott, felállt,előtte kúszott mindent sorban csinált és sok ideig,tehát nem baj ha egy baba valamit korábban csinál,mivel más ütemben fejlődnek.
2014. aug. 12. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Off: Kik azok az idióták, akik ezeket a válaszokat lepontozzák?? Valami hihetetlen, hogy mennyi birka van!
2014. aug. 12. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Haszontalan a válaszom? :D Mókás ez az oldal.
2014. aug. 12. 15:21
 18/22 anonim ***** válasza:
tényleg, mit kell azon lepontozni, ha valakinek a gyereke viszonylag korán jár? Az egyik gyerek ebben ügyes, a másik meg másban...
2014. aug. 12. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki le van pontozva, én is, akinek 1 évesen kezdett járni a fia. Vannak, akik csak pontozgatni jönnek ide és a választól teljesen függetlenül végigpontozgatnak mindenkit. Szerintem most is ez történt, nem kell vele foglalkozni.
2014. aug. 12. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne frusztráld magad az ilyen videók miatt, a babák máshogy fejlődnek, ki ezt csinálja hamarabb, ki azt.

Az én lányom 7 hónaposan állt fel, 8 hónaposan lépegetett bútorok mentén, 10,5 hónaposan tett meg pár lépést, 11 hónaposan kezdett el stabilan járni.

DE! Ő pl a beszédfejlődésben van kicsit hátrébb, mint az átlag, halandzsázik rengeteget, de értelmes szavakat nem nagyon mond. Ismerős, vele egyidős babák már mondanak alapszavakat, ő még nem igazán, de nem zavar a dolog, ráér vele.

Ne aggódj, ha a státuszokon mindent rendben talál az orvos hónapról-hónapra, akkor nincs min stresszelned!:)

2014. aug. 12. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!