Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitöl zöldes a babám kakija?

Mitöl zöldes a babám kakija?

Figyelt kérdés
2,5 honapos,és anyataejes,a doktor néni azt mondta,mert egyszer ment a hasa,hogy napi egy fosi még nem hasmenés,láza höemelkedése nincs,csak nagyokat pukizik és akkor is zöldes szinü kakis a pelus.Van amikor olyan nyálszerü is van a kakiba :(
2008. aug. 6. 04:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mi még csak 5 hetesek vagyunk, de nekünk is zöld. Mi tápszerezünk is, de azt mondta a védőnő hogy az elején szinte mindegy milyen a kakija csak véres és nyálkás ne legyen. Ha ugy nyugszol meg, beszélj inkább a dokival.
2008. aug. 6. 06:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt/van ilyen. Nekem azt mondta a doktornő, hogy lehet hogy én vagyok egy picit megfázva és attól zöld a kakija. Amig jókedvű, nem lázas, addig mnden rendben van szerintem, de ha aggódsz beszélj a dokitokkal!
2008. aug. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!