El vagyok keseredve 14 hós fiam viselkedése miatt, a párom is engem okol, nagyon rosszul érzem magam!?!
Figyelt kérdés
14 hónapos fiam itthon velem és apjával tényleg tündéri, sokat játszunk hárman, este tévézünk és sokszor csodálkozva nézzük , hogy játszik, cikázik, boldog... Na de ha visszük valahova, kész katasztrófa! Nem lehet letenni, cipelteti magát, nyüszög, ha valaki kiveszi a kezünkből, orditani kezd, itt most nem haveri látogatásokról irok, csak mondjuk átmegyünk anyósomékhoz, anyuékhoz. Barátnőm lánya is ennyi idős, mindig is ismerték egymást. Minden héten vittem játszani, de tiz perc és kapaszkodik, most már mutat kifelé, tudom hogy menni akar. Ha meg ők jönnek, vidám, tök jól játszunk. Anyósomékhoz sűrűn nem vittem ugyan, de minden nap legalább fél órát látta őket születéstől fogva , ha náluk vagyunk, állandóan menekülne, annyira kellemetlen:( a férjem mnkahelyén napi egy órát tuti eltöltünk, hatalmas tér, szerintem csupa érdekes helyszinek, mindenkit ismer, mégis sokszor morog és nyikorog mindenkire, aki csak kedvesen szól hozzá, pláne ha meg is érinti, most már túl sokan nem is próbálkoznak, biztos elkönyvelték magukban, milyen elkapatott kisgyerek...ma fakadt ki a párom egy kicsit, hogy egy burokban nőtt kis gyogyigyerek lesz a gatyámon lógva, senki sem fogja szeretni rajtunk kivül, ha igy viselkedik mindenkivel(teszem hozzá, itthon a rokonokkal normális, szépen játszik, csak külső helyszinen bolondul meg), és én nevelem ilyen hülyén, hisz én vagyok vele...meg mi az, hogy nem lehet vele egy asztalnál lenni, mert nem eszik? Ha ott van valaki, tényleg csak akkor eszik, ha farkas éhes...jajj, nagyon szégyenlem magam, megbuktam anyaságból! Persze, most jön a rágófog, ami nagyon fájhat, de mindent mindig a fogzásra fogni kínos...mit csináljak? Váltsak stílust? Elég az ölelgetésből és kényszeritsem ezt a kicsi babát???2010. jan. 12. 22:01
21/21 anonim válasza:
Szia.Akkor válszolok.Én úgy látom,hogy ez is lehet egy "probléma",hogy nem volt mással nélküled,magyarán egyáltalán nem bízik meg másban,ami nem biztos,hogy jó dolog,mert mi van,ha kórházba kerülsz,v. valami olyan helyre mész ahová nem viheted a gyerkőcöt.Természetes,hogy mi vagyunk vele és mindenki más,hogy igényli-e a gyerek nélküliséget v.sem,de sztem ez később visszaüthet,mint ahogy te is észrevetted,hogy vlmi nem jó és ez itt a lényeg.És ha nem is miatad/miattatok,de a gyerkőc miatt jó lett volna legalább néha másra hagyni és nem akkor,amikor alszik.Ettől függetlenül nem vagy rossz anya,miért is lennél?Kicsit nehezebb lesz,rászoktatni,hogy másban is lehet bízni.Ime egy megoldandó feladat :-) fel a fejjel,megoldod.Amúgy a lányom,meg pont az ellentéte,mindenkivel barátkozik,nagyon kíváncsi,simán otthagy,ha valami érdekli,bárhol vagyunk.Nekem meg ez a feladat,megértetni majd vele,hogy nem mindenki aranyos...Ő most 14 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!