El vagyok keseredve 14 hós fiam viselkedése miatt, a párom is engem okol, nagyon rosszul érzem magam!?!
Szia!
Szerintem mindent jól csinálsz!!
Az én fiam kb 2 éves koráig ugyan ezt csinálta. Anyás!!!
Ez ne legyen baj, mi mindig azt tedd, ami a gyereknek jó. Ha otthon érzi jól magát, akkor nem kéne erőltetni semmit, ami neki nem tetszik. Ki tudja mi zajlik a kis lelkében valószínű az otthon a biztonság számára.
Én senkivel nem foglalkoztam ki mit gondol, ki mit hisz
ha sírt valahól, akkor haza mentünk. Kettő évesen pedig megváltozott és nem voltak ilyen jellegű problémák tőbbé.
El fog múlni ez az állapot csak figyelni kell a jelzéseire!! Ha jelen pillanatban az otthon adja a biztonságot számára, akkor a férjed ezt értse meg, hisz nem rég múlt egy éves a baba!!!
Ajánlom figyelmedbe az Eriksoni életszakaszokat. Olvasd el, talán így jobban megérted a saját fiad.
Egy kis segítség: [link]
Én inkább kérdeznék és utána válaszolnék,de mindenek előtt leszögezném,hogy nem vagy rossz anya.
A kérdésem az lenne,hogy a 14 hónap alatt volt-e néha(mennyire néha) nélküled is a fiad,anyukáddal,apával,anyósodékkal v. bárki olyannal akiben megbízol?Nem ottalvásra gondolok,hanem 1-2-3 órára,míg pl.elmentél pároddal moziba v. vacsizni,ettél egy süti a barátnőddel,v. elmentél egyedül vásárolni stb.
érdekes, az enyém pont fordítva csinálja: itthon kínlódás, nyávogás, bárhol máshol tündérbogár:))))))
egyébként nem vagy rossz anya, a férjed meg egy hülyécske, bocs :))))amiért ilyet mond.
valószínű, a te babád egyszerűen ilyen típus.
még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy tú sok helyre viszed, és ez sok neki, és nem érzi biztonságban magát. lehet, hogy jobban szeretne otthon lenni, hármasban.
és ne felejetsük el, hogy mégiscsak egy babáról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!