Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra szeretem meg a kisbabá...

Mikorra szeretem meg a kisbabámat igazán?

Figyelt kérdés
Születése óta úgy érzem, hogy az édesanyám jobban szereti mint én. Szeretem a picit, de nem érzem azt a mindent elárasztó, megható, nagyon mély igazi anyai szeretetet. Nem vagyok rossz anya, mindent megteszek érte, szeretgetem, nem hagyom sírni stb. Mièrt van ez? Fogom még úgy szeretni, mint egy igazi anya? Nektek hogy alakult?
2014. aug. 2. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Én kb. 1 éves kora körül kezdtem el igazán szeretni a lányom.

Nem volt vele azelőtt sem semmi bajom, csak nem éreztem azt a mindent elsöprő rajongást, amiről sokan beszélnek.

Igazából most sem ezt érzem, hanem "csak" nagy szeretetet iránta, de szerintem ennyi elég is.

Szeretem őt, de nem telepszek rá a nagy imádatommal, tudok nélküle is létezni, megmaradt a saját énem/életem mellette.

2014. aug. 2. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
úgy pontozzatok csak le, jót nevetek rajtatok :)
2014. aug. 2. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Folyamatosan, es mindig egyre jobban. Minden egyutt toltott perc, pillanat torodes osszekot benneteket. Fel evesen mar, olel, szorit, huncut lesz, erti a humort! Imadni fogod! Ezt az erzest is meg kell tanulni. Anyukad mar megtanulta, o mar tud anyaian szeretni, szeretetenek most csak uj targya van. Teged viszont epp lesokkol egy par dolog (uj szerep: en=valakinek az anyukaja, felelosseg, megvaltozik a parkapcsolat, feladsz az enedbol egy csomo dolgot, vagy epp az en most megszunik egy idore, esetleg fizikai fajdalmaid vannak), ezeket is fel kell dolgozni...
2014. aug. 2. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes ezen ne aggódj azt hiszem hogy 2-3 hónapos koráig én sem voltam oda érte megetettem kicseréltem a pelust és ennyi, ez azért is rossz mert még nem lehet vele mit kezdeni, úgy voltam vele hogy ha elvinnék akkor sem lenne baj, de most 10 hónapos és imádom nem adnám oda semmiért sem.

Majd előbb utóbb kötödni fogsz hozzá hidd el :)

2014. aug. 4. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!