Milyen praktikával vegyem rá a szoptatásra 5 hónapos kisbabámat?
Figyelt kérdés
Eddig lefejt anyatejet kapott, mára megutáltam a fejést, szoptatni szeretnék. Odaadom a szájába, de csak néz néz nem tudja mit kell csinálni vele...2013. jún. 6. 11:14
1/5 anonim válasza:
Légy kitartó, mást nemtudok javasolni, de én nem fűznék hozzá sok reményt már. Miért nem ciciből kapta? Márha nem vagyok tul indiszkrét.
Még megprobálhatod a bimbovédőt, nekem medelás van és sztem olyasmi alaku mint a cumisüveg, könyebb bekapni, probáld esetleg azzal.
2/5 anonim válasza:
Bimbóvédő jó ötlet!
Kenj egy kis anyatejet a mellbimbódra (ha kipróbálod a védőt, akkor arra is), hátha úgy bekapja.
3/5 anonim válasza:
Álmában tedd mellre, vagy fél álomban. A cumisüveget tedd félre, amíg lefejve is adod neki, addig pohárkából add, vagy kanállal vagy Nurofen csővel. Így talán sikerül az átállás. Azért nehéz, mert 5 hónaposan épp elkezdi úgy érdekelni a világ, hogy az amúgy szopizó babák sem mindig fogadják el...
4/5 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos korától nem volt hajlandó szopizni. Próbáltam itatni, fecskendővel a szájába nyomni, kanállal, de csak ordított, attól féltem, hogy félrenyel. Előtte szopott, de tápszert is kellett adnom, mert nem volt elég a tejem. 3 hónapos kora után sírt a cicitől, vagy ha nem, akkor csak játszott vele. Bimbóvédővel egyszer lehetett becsapni, kb. 1 percre. Nekem nem sikerült rávennem a szopizásra sajnos, onnantól csak fejtem 2 hónapig, aztán már tejem sem volt.:(
5/5 A kérdező kommentje:
@1: Szoptatást próbáltam, de 200 gr-okkal kevesebbeket evett mint cumisüvegből. Bimbóvédőt meg úgy megszívta, hogy szétszakadt a mellbimbóm.
Amúgy mára 5 hós és 6,5 kg, szóval lehet elég lett volna neki a kevesebb tej is, csak megijedtem és abbahagytam a szoptatást...én hülye...
2013. jún. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!