Milyen tápszert adjak 2 honapos babamnak, ha nem érek haza szoptatasra?
Bocs, nem pont erre reagálok, de nem próbálnál meg esetleg inkább lefejni előre tejet? Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha úgyis szoptatod.
Tápszer: talán pl a Humana Start vagy HA 1, de ezt mindenképp a gyermekorvostól is megkérdezném.
Mi Milumil-t adtunk a fiamnak, vagyis Milumil Ar-t mert bukós volt. De az orvos felír tényleg valamit, de amúgy azok adhatók, amiken o+ jelzés van. Előtte , mielőtt elmész, próbáld ki, iszik-e cumisüvegból. Ugyanis, mivel nem így eszik alapból, lehet eleinte nem akarja majd elfogadni. Nekünk az Avent cumijai és üvegei váltak be, abból megitta a tápszert, másból nem. Most már rájöttünk, a DM cumisüveg is jó. Elvileg az Avent cumija úgy van kialakítva, hogy az anyai mellre emlékeztessen.
Nekem 6 hetes korától anyatej mellé tápszert is kellett adnom, de sajnos rájött, az üvegből könnyebben jön, mint ciciből, így végül már nem akart szopizni. Egy-két alkalom nem okoz talán gondot, de másképp esznek ciciből és üvegből ( pl. cumin csak a bimbónak megfelelő részt kapja be), ezért mondtam, ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!