Kisbabámnak ha 62-es bodyt, és Rugdalózót veszek (haza jövetelre a kórházból), és nagy rá, azért szólnak a kórházban?
3330 grammal, 54 centivel született a lányom, és az első hónapban csak 56-os ruhákat hordott. 1-2 hetesen a 62-es akkora volt neki, mintha zsákba tenném. :)
Gyorsan nőnek, de a legelején általában nagy a 62-es méret még.
Amúgy mindegy, hogy mekkorának saccolják, az csak becslés. Nekem 4 kiló fölöttinek jósolta a doki a 38. héten, és a 41. héten született meg 3330 grammal.
Amúgy szólni nem hiszem, hogy fognak ezért.
Bármekkora lesz a babád, még ha 58 cm, 4 kg, akkor is jó az 56-os ruha!
A 62-es lógott a gyereken, elveszett benne. 1-2 hónapig az 56-ost hordta. Nem szólt érte senki, de nyilván megvan az ember véleménye, hogy akkora ruhát veszel neki, hogy elvész benne a gyerek ....
Most a másodiknak 50-és ruhát viszek be, mert nem akarom hogy úgy nézzen ki mint annó a lányom, hiába volt szép, új a ruha, úgy nézett ki benne mint egy ágról szakadt!
Egy 56-ős ruhát vegyél neki, amiben csinos lesz.
Ha jönnek a rokonok látigatóba, nekik is meglesz a vélemenÜk...
56-os szerintem is jobb az elején mindenből. Kiskabátot szerintem ne vegyél hanem overállt, ha tavaszi baba akkor vékonyabbat, ha még téli akkor vastagabbat. A számozás egyébként ezeknél ugyanúgy van, ebből érdemes eggyel nagyobbat venni tehát 62-est.
Amúgy nálunk senki nem nézte meg hogy miben viszem haza a babát, megkaptam a záróját meg a sajátomat is, aztán még kétszer találkoztam csecsemőssel akik furán néztek rám hogy én még mindig itt vagyok? hát mondom ja mert a párom még dolgozik, csak délután tud értünk jönni. Ennyit arról hogy érdekelte őket hogy hogyan és miben viszem el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!