Miben hozzam haza a korházbol az újszülőttet ebben az időben?
Ők még nagyon fázósak, ezért egy body-t, rugdalózót, zoknit/harisnyát és sapkát (ami az egész buksiját befedi - persze az arcán kívül), mindenképpen kellene rá adni. Kabátként szerintem legjobb a polár, bélelt rugdalózó szerű "szkafander". Lehet még takaróval is kombinálni.
Ha esetleg mégis túl soknak érzi, úgyis fogja jelezni :)
Kezdődik a büszkélkedés... :D
(Az kemény, ha még ezt is meg kell kérdezd az Interneten.)
első válaszoló köszönöm...
A másodiknak meg annyit, hogy inkább fogja be a pofáját, mert ez nem büszkélkedés, hanem egy általános kérdés. tudtommal azért hozták létre ezt az oldalt hogy kérdezzünk. nem pedig hogy fikázzunk. De ezzel csak magad járatod le szerintem... úgyhogy kuss
ma 09:01
Az a kemény, hogy nincs jobb dolgod mint itt trollkodni...de még ezt is szarul csinálod...
9:01-es!
Egyébként tuti hogy te voltál aki egyszer lehurrogott mert feltettem egy kérdést, és rögtön azt írtad rá, hogy ilyennek gyereke van, hogy még ezt sem tudja. Meg hogy ha lenne egy kis sütnivalóm nem kérdeznék ilyet, meg hogy nem lehet valami magas IQ-m.
Utálom az ilyen válaszolókat!
Rövid ujjú body, hosszú ujjú plüss rugi, kardigán.
Sapka. Overàl, de nem a susogós, hanem az a vastag pihe puha szőrmók, pléddel betakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!