Mikorra szeretem meg a kisbabámat igazán?
Nézd, főleg fórumokon többnyire cukorszirupos rószaszín vattacukornak adják elő az anyaságot. Sokszor kissé "meg akarok felelni a külvilágnak, ezért túlzok is" jellegű kérdéseket olvasok itt, amikor valamilyen bagatell problémára kérdeznek rá - ahol a kérdező is érzi, hogy lófütty a dolog a súlya - és kötelezően hozzáteszik, hogy "rettentően aggódom, hiszen anya vagyok". Nekem ez rém teátrális.
Én pl. kifejezetten nem vagyok ilyen érzelgős típus, ezért nem is számoltam azzal, hogy könnyekig meghatódok, stb.
Az első 1-2 hétben gyakorlatilag nézegettem a lányomat, hogy jé, pici, rózsaszín, ordít...oké... Most már három hónapos, tényleg apró lépésekben jött a kötődés. Nálam akkor indult be igazán, amikor már kommunikációképes lett: fel tudta venni a szemkontaktust, mosolygott, gőgicsélt, egyértelműen felém címezve.
Ajánlom a Bakker anya lettem című könyvet!! :)
Nekem nagyon sokat segített!!!
Az író rámutat hogy nem minden fenékig tejfel és nem úgy vannak ám a dolgok ahogy azt az ember lánya a könyvekben olvassa!! :)
Nekem legalabb 2-3 honap kellett ehhez.
:)
Ma mar fel eves elmult es mar igazan anyanak erzem magam.
Szerintem már most is pont eléggé szereted, hiszen ezen rágódsz, vele foglalkozol, ha nem imádnád, fel sem merülne benned ez a kérdés.
Ne aggódj, pont úgy szereted ahogy kell. És nem szereti nálad jobban senki, még a nagyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!