Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Székelykáposztát ehet 18...

Székelykáposztát ehet 18 hónapos baba?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, 12 honapos koruktol mindent ehetnek.
2010. jan. 11. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
azért én ezt annyira nem mondanám,hogy mindent ehetnek,az más kérdés,hogy vannak anyukák akik mindent adnak.én pl nem adok neki még tejet,babot,májat sem kapott még,és halat sem adok neki,mert amikor kapott kijött rajta az ekcémája.te ismered a babád,és tudod hogy milyen az emésztése,mire kehet esetleg érzékeny.én nem mernék káposztát adni neki.nekem is nehéz étel,hát még egy 1 évesnek.szóval én nem értek egyet azzal,hogy had szokja a gyerek.ha fáj neki a hasa tőle,akkor nem adom neki.
2010. jan. 11. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha kéri nehogy már megtagadd tőle! Én adnám és adom is.
2010. jan. 11. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem kéri még, de mi szeretjük, és már általában azt kapja, amit mi (kivéve pl. száraz hüvelyesek, fűszeres ételek, gomba, stb).

Én elég pontosan követem az ételek ajánlott bevezetési sorrendjét, így káposztát már kap (pl. kelkáposzta), mivel egyéves korától már lehet, és szereti is, semmi baja tőle, de savanyú káposztát még nem adtam neki, mert azt én nehezebb kajának érzem.

Szóval, azt hiszem, inkább még várok vele egy kicsit. Köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!