Nem féltetek eldönteni hogy jöhet a tesó?
Sziasztok!
Az első hozzászólótól kérdezem hogyan tudta megtanítani a gyermekét hogy éjszaka aludjon.
És mennyi idő volt?
Ezt azért kérdezem mert a lányom egy éves és eddig nagyon jó alvó volt viszont mostanában katasztrófa a helyzet?
Szia! Úgy látom, hogy egy cipőben járunk:) Az én fiam is 19 hónapos és mi is most kezdtünk el gondolkodni a tesó-kérdésen:)Mi úgy szeretnénk időzíteni, ha kb. jövő május június körül születne, bár ember terve...ugyanis a férjem pedagógus jó lenne, ha nyáron be tudna segíteni, ugyanis a szüleink nem a mi városunkban laknak. Én sem tudom mi lenne, kellene egy testvér, de kicsit félek is, hogy mi lesz anyagi, meg egyéb téren is.
A kisfiam miután visszajöttünk karácsony után - a szülőknél voltunk - azóta mondhatni este lefekszik és reggel kel, az esetek 90%-ában, én már alig vártam...., dehát ismered a helyzetet. Külön ben kedves, okos , aranyos, nyugodt kisfiú. Úgyhogy én is vacilálok, de egy testvér kellene mindnképp. Máskor meg arra gondolok, hogy mire várjunk még, hisz úgyis olyan hamar megnőnek. Majd írd meg ti mire jutottatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!