Hogy lehet a textilpelusból kiszedni a kakifoltot?
Textilpelus alatt a tetrát érted?
Én beáztattam pár órára, aztán mielőtt a mosógépbe tettem volna még bedörzsöltem. Többféle terméket is kipróbáltam, foltördögöt, Lanza szappant, Vanish szappant, most épp vanish port használok (azt amelyiknél foltmentes a nadrág a következő meccsig :D) Mind jó volt.
A lényeg, hogy amint leveszed a gyerkőcről azonnal áztasd be.
Én bioboltban vettem marhaepés folteltávolító szappant és azzal tökéletesen kijött. Kicsit gusztustalanul hangzik ez a szappan, de teljesen olyan, mint egy háztartási szappan. A pelenkát bevizeztem és alaposan bedörzsöltem a szappannal, majd mosógépben kimostam. Semmi más nem vitte ilyen jól ki a kakifoltot a pelenkából és a ruhácskákból.
Volt kb 4-5 Domestosos válasz és csak az enyém lett lepontozva. Miért? Akkor azt csináltok vele amit akartok bakker, nekünk ez simán bevált, de úgy tűnik a jó szándékú tapasztalat megosztás manapság működik.
És ezek a nőőőőőők nevelnek gyereket. ... Pf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!