Színes kifogóból mivel tüntethetném el a kakifoltot?
Én tesco saját márkás folteltávolítóval szoktam befújni, és utána irány a mosógép (dreft baby mosószert használok). Ugyanolyan, mint a vanish, csak sokkal olcsóbb.
Elsőnek: a kifogó olyan, mint egy nagy textilpelenka, sokan törülközőnek használják.
(B)
A tesco-s szappant még nem próbáltam, de a vanish szappan nagyon jó, minden foltot kiszed, és sokáig elég. Bedörzsölöm vele, van amikor ennyitől már ki is jön, ha nem, akkor nm öblítem ki, és beteszem a gépbe.
ҝ
Én is tettem fel nemrég hasonló kérdést, caola mosószappant ill. a vanish szappant ajánlották (az ariel nekem se jött be).
A caola filléres tétel és valóban kiszedi a foltot!!! Benedvesítem a foltot, jól bekenem ezzel a szappannal (van h már ilyenkor kijön) aztán be a gépbe.
Megéri kipróbálni, mert neagyon olcsó ha nem jön be akkor se buksz rajta csak 130 ft-ot kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!