Tegnap egy nagy piros pattanás nőtt a 10 hós babám arcára. Ma már sárga a teteje. Mivel "tűntethetném" el róla? Mitől lehet ez?
Jó kérdés, a lányomnak a homlokán van:))))
Bocsi, de nem tudok érdemi válasszal szolgálni, én nem piszkálom, majdcsak elmúlik:)
Ok köszi.
De két napmúlva miért vigyem orvoshoz? Nem fog kiröhögni ha egy pattanással beállítunk hozzá?
na és aki sima tejkiütéssel vagy pelenka kiütéssel viszi viszi dokihoz? Azokról nem is beszélve,akik azért viszik el a gyereket,mert 1x hígabb a széklete... na,ezeket kinevetik.
az első válaszadó voltam.
Étel érzékenység vagy étel-intolerancia a neve a betegségnek, amiről az előbb írtam. Ez más, mint az allergia, bár én is csak olvastam, hogy sokféle tünete lehet, ezek között bőrbetegségeket is felsorolják egyébként itt:
de mondom, a legbiztosabb, ha orvost kérdezel meg a kisgyereked konkrét esetéről, esetleg kérdezz rá erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!