Lehet szemölcs 8,5 hós babám hasán? Először pici piros pötty volt, mint egy pattanás, azt hittem elmúlik és kész, de most bőrszínű kis dudor maradt ott.
Most szerdán megyünk tanácsadásra, remélem a gyerekorvos tud mondani valamit. Azóta nem változott a "pötty". Mászik egyébként és már áll is, nem látom olyannak, mintha megszúrta volna valami.
Senki másnak nem volt ilyen tapasztalata?
Tegnapelőtt 22:16-os vagyok.
Igen, kisfiamnak is pont úgy volt, ahogy írtad. Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia!
Nekünk is ugyan ilyen van. Kisfiam 15 hónapos, neki is nyáron lett 1 az oldalán (ugyanúgy ahogy leírtad, először pattanás szerű majd bőrrel egyforma színű kinövés), és most vettem észre, hogy a hasán is jött egy, az oldalán meg leterjedt, úgy 4-5 db van. Amikor csak 1 volt, akkor mutattam gyerekorvosnak, azt mondta vírusos szemölcs, nem kell semmit csinálni vele, csak piros rázókeverékkel kenjem, hogy ne fertőződjön el. Hát most hogy több is van, lehet elviszem bőrgyógyászhoz inkább. Nem lesz jó, ah így szaporodik tovább.
Üdv:
Brigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!