Fertőtlenítitek a baba kádját?
Figyelt kérdés
Mennyi idős a babátok, és mivel és milyen időközönként fertőtlenítitek és mivel a baba kiskádját?Vagy esetleg nem fertőtlenítőszerrel mossátok ki?2010. jan. 9. 17:39
12/17 anonim válasza:
Minek kell mindent agyonbonyolítani.Cumit,mellszívót fertőtlenítek de kádat?!
13/17 anonim válasza:
fél éves baba, soha nem fertőtlenítettem még a kádját, csak jó forró vízzel átmosom fürdés után.
14/17 anonim válasza:
Az ivópoharán kívül semmit nem fertőtlenítek (nem cumizik), de a kádat hetente egyszer Domesztoszos vízzel átmosom, mivel négyen fürdünk benne. Azért oda mesztelenül ül bele.Ez nem agyonfertőtlenítés, de azért egyszer egy héten amúgy is érdemes kimosni a kádat domestosszal.
15/17 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok aki nem tud olvasni de nem a BABA kádjáról volt szó??
16/17 anonim válasza:
Négy hónapos babának egyszer fertőtlenítettük a kádját, a vásárlás után, mert a boltban azért csak sokan összetapogathatták. Azóta csak a fürdővíz volt benne, illetve ki szoktam öblíteni, mielőtt megtöltöm vízzel.
17/17 anonim válasza:
A baba kádját nem fertőtlenítem. (műanyagot Domestossal nem mosok ha a babám bőréhez érhet)
Gyógyszertári fürdetővel szoktam kisikálni utána forró vízzel átöblítem, szerintem ennyi elég.
Vasárnap a nagykádban fürdik, előtte súrolószerrel kimosom, azért az más, a kádunk koszos, belerázom a szőnyegeket, mi is benne fürdünk... :)
Z:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!