Akik netről rendelnek pelenkát, popsitörlőt melyik vált be nektek, s mennyibe kerül?
Én innen rendelem a pelust elég régóta.Igaz a 3.osztályú nem jó,de a 2.osztályúval tökéletesen meg vagyok elégedve.
A 100db-ból átlag 2-3 nem jó,illetve használhatatlan valami miatt. [link]
Sokan rendeljük innen a baráti körömből,a legtöbbünknek bevált,de valaki éjszakára nem ezt használja mert arra kevés.Az én fiamnak éjjel is jó!Szerintem egy próbát megér!
Előző vagyok!Adok még egy címet,bár ez valamivel drágább,de még a boltinál talán olcsóbb!
Szia!
Próbáld ki a dm-es pelenkát.Ha váltasz ki pontgyűjtő kártyát, ha vásárolsz, akkor 200 Ft-onként kapsz egy pontot.50 pontból ki tudsz váltani egy olyan kuponfüzetet, amiből egy terméket 25 százalékkal olcsóbban vehetsz meg.4000 Ft egy dm babylove pelenka, így 3000-ért megveheted.A 4-9 kilósban 100 db van, így az 30 Ft, a 7-18 kilósban 84, így az 36 Ft darabja.Nekünk még soha semmi nem folyt ki belőle, pid éjszaka 12-14 órát van rajta.A nagyobb méret nem tudom hány darabos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!