Sárgabarack után mennyi idővel lehet vizzel kinálni a babát?
Figyelt kérdés
1 éves már,de ebben a melegben nagyon sokat iszik.ha tizóraira kap,akkor mikor ihat utána?2014. júl. 20. 08:18
1/8 anonim válasza:
???
Akár evés közben is ihat, ha akar.
Nem értem az ilyen buta kérdéseket.
2/8 anonim válasza:
A kérdés gondolom abból a tévhitből adódik, hogy ha sárgabarackra vizet iszol, akkor hasmenésed lesz. Belém is ezt nevelték.
Egyébként nem igaz. Nekem legalábbis nem lesz tőle semmi bajom. Ráadásul a sárgabarack után extra szomjas lesz az ember.
Szerintem próbáld ki, pár kortyot adj neki, és meglátod.
3/8 A kérdező kommentje:
itt nem hiszem,hogy van buta kérdés-max rosszindulatú válaszoló.én is úgy tudom,hogy sárgabarackra,ha iszol,görcsölhet a hasad.(és,mivel egy ekkora baba nem tudja megmondani mi fáj,gondoltam jobb,ha megkérdezem)
2014. júl. 20. 11:06
4/8 anonim válasza:
akkor igyon a gyerek ha szomjas
és ennek semmi köze ahoz h előtte mit evett
5/8 anonim válasza:
jól lehurrogtátok a kérdezőt de igaza van!
nekem is últkor anyukám szólt hogy ne itassam a sárgabarckra mert pont olvasta valahol hogy iszonyú hasfájást,görcsöket okozHAT még felnőttnél is nemhogy babánál!
6/8 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor sárgabaracklét nem is lehetne inni, mert az víz és sárgabarack. Szerintem nyugodtan ihat egyből vizet.
7/8 anonim válasza:
És a gyümölcsös fagyikról és turmixokról ne is beszéljünk.
8/8 A kérdező kommentje:
én azért nem hasonlitanám össze a feldolgozott termékeket a natur izekkel.jól le lett pontozva,aki a hasgörcsöt irta...
2014. júl. 21. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!