Mennyi idő után kell a tejet kínálni a bébiétel után?
Sosem tudom,hogy mikor kínáljam babámat egy-egy adagbébiétel, főzelék vagy püré után. Próbáltam már fél óra, egy óra,másfél óra után is. Mindig ugyanazt a mennyiséget itta meg a tejből.
Babám nagyon ritkán jelez amikor éhes.
Most ebédre 120gramm nyúlhúsos-répás-krumplis bébiételt evett meg. Ivott utána egy kis teát és már alszik is. Persze ennek mármásfél órája lassan. Haéhes lett volna akkor nem alszik el ugye?
5 hónapos baba anyukája
nekem volt olyan, hogy óriási zaba után nyügizett a szopiért.
volt olyan is, hogy bekajált, aztán nagyot szopizott, aztán jól kihányt mindent. (és utána vígan játszott tovább) :)
volt olyan is, hogy alig evett, és utána nem kért órákig cicit se.
csináld azt, hogy egyen, igyon, és ha sír evés után valamennyivel, kínáld mellel. ha cici nélkül is elvan, és pláne még el is alszik, hát aludjon :)
még mi felnőttek sem eszünk egyformán, vannak evősebb és csipegetősebb napjaink, szóval nem lesz mérce ehhez a dologhoz. figyeld a babát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!