Mikortól lehet gyümölcslevessel kínálni a babát?
Figyelt kérdés
8 hós múlt, glutén bevezetve, de már sem almát sem banánt, sem körtét nem akar enni, gondoltam levesként turmixolva talán megeszi.2012. máj. 30. 13:33
1/2 anonim válasza:
ha nem teszel bele tejet, tejfölt, akkor nyugodtan. rendes gyümölcs levest én 10 hótól adtam, akkor joghurttal habartam, 1 évtől tejföllel.
2/2 anonim válasza:
csináld neki görögösen :)
anyatejjel vagy tápszerrel összeturmixolod a gyümit és pici cukrot teszel bele. én egy kiskanál lekvárt tettem bele :)
így nyugodtan eheti! :)
és még főzőcskézni se kell ;) most már van cseresznye, azt meg kimagozod és picire vágva beleteheted ha már eszik darabosat, úgy még finomabb.
vagy ha a szokásos módon szeretnéd akkor joghurttal habard ahogy az első írja.
csak még szerintem a fahéjat hagyd ki belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!