Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany gyerek vallalasanal...

Hany gyerek vallalasanal erezted hogy mar eleg, nem vagysz tobbre? Vagy meg mindig vallalnal ha tehetned?

Figyelt kérdés
Hany gyereked van, korod is ird meg legyszi es nem arra gondolok, hogy azt irjatok, mennyi gyereket vallalhattatok kor, anyagiak stb miatt, hanem hogy hany gyereknel mult el a sovargas egy ujabb bebi utan. Az igazi vagyra gondolok, amikor mar fejedben-lelkedben is ott van a gondolat hogy kene meg...esetleg, hogy ha volt is vagyatok, mi mulasztotta el, a munkabaallas pl?
2014. júl. 19. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi most várjuk a másodikat, de mi még szeretnénk majd 3., esetleg 4.et is :)
2014. júl. 20. 10:32
 12/14 Szilvi01 ***** válasza:
27 párom 29 van egy 2 évesünk, de én mèg szeretnék egyet.
2014. júl. 20. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok,3 gyerekünk van de en már 2-nél kereknek éreztem a csaladunkat,de a férjemnnagyon szeretett volna 3.at,es belementem:) ,ez így már bőven kerek,el is kottettem magam. 5,3, és fél évesek,két fiú es a legkisebb lány:)
2014. júl. 20. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
1 kislány, nem szeretnék több gyermeket (egyedül nevelem)
2014. júl. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!