Melyik nevet választanátok? (Angol az apuka és kint élünk Hollywoodban élünk)
Figyelt kérdés
Benjamin,Taylor,Andrew,Jonathan,Nathan,Adam,Brian2014. júl. 18. 22:40
22/27 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik amit felsoroltal.
Sorrendben:
Nathan
Jonathan
Taylor
Adam
Benjamin
Brian
Andrew
24/27 anonim válasza:
Andrew, Adam
A többi nem annyira tetszik, bár ha nagyon muszáj lenne választani, akkor Jonathan vagy Nathan. Brian se rossz, de én nem adnám.
Benjamin névvel engem ki lehet kergetni a világból, tök mindegy hogy magyar vagy angol kisfiúnak adják.
25/27 anonim válasza:
* Taylor kimaradt... hiába uniszex név, nekem inkább egy lány jut eszembe róla, mint egy fiú.
26/27 anonim válasza:
Mit szólsz a Daniel névhez? Lehet magyarosítani.Az általad írt nevek közül nekem a Taylor tetszik.
27/27 anonim válasza:
Szia!
Ha meg nem valasztottatok, olyat nevet valasztanek, amit a magyar rokonok es ismerosok is konnyen ki tudnak ejteni angol tudas nelkul is.
Sz. Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!