Őszintén mondjátok itt néhány anyukának, hogy " nem, nem duci a babád" vagy "nem, nem vékonyka a babád"?
Azért van olyan amelyikre igenis rámondanám, hogy "de igen, igenis duci" és "igen, igenis vékonyka". Az már más kérdés, hogy nincs mit tenni vele meg valószínűleg úgysem marad ilyen.
Nem vagyunk elfogultak? Mert igazából a miénk is túl kicsi vagy túl nagy?
Ilyenkor azok az anyukák is válaszolnak akiknek "normál" vagy "könyv szerinti" méretű a babája?
Én mindig odaírom,hogy nagy baba,ha valaki olyan kérdést tesz felPL:mit,mennyit eszik x hónapos gyereked?.
Amúgy 9 hónapos múlt és 12 kiló.Nagyon erős,csontos felépítésű.Én nem sértődök meg,ha lekövérezik.De a papa testvére a múltkoriban azt mondta,hogy milyen kis tuskó gyerek,hát féltem,hogy családi vita lesz belőle,de szerencsére a papa nem hallotta.Ő egy bélgép,képes bármennyit enni.Ja,és kislány.A legnagyobbam 8 kiló volt 1 évesen.Ő meg soványka volt.Vékony csontú,alacsony csajszi.155centi és 45 kiló 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!