Kétgyermekes anyukák, mikor könnyebb a testvérekkel?
Első 4 hónapban a kicsi csak szopizott, az egész nap a szoptatásról szólt, a nagyra alig volt időm.
5-7 hónap, a kicsi itthon kúszott mászott, elvolt a babakocsiban, a naggyal tudtam játszani, játszótéren vele lenni, foglalkozni vele itthon.
8-10 hónap a kicsi felállt, elkezdett a bútorok mellett menni, vezethetne kellett kezén fogva... A nagyra semmi idő nem jutott.
10 hónaposan elindúlt a kicsi, játszótéren el volt már egyedül, a naggyal is tudtam lenni.
Most 1 éves, játszótéren jól el vagyunk, de itthon a naggyal nem tudok foglalkozni, mert a kicsi megenné a társasjáték bábúit, zsírkrétát, gyurmát...mindig ölében lenne, wc-re sem tudok kimenni nélküle.
5 éves a nagy, nem tudnak együtt játszani, mert a nagy a pici dolgokkal játszana, mint pl. Polly pocket baba, de azt a kicsi megenné, ezért én lefoglalod a kicsit, hogy a nagy tudjon játszani.
A nagy miatt van lelki ismeret furdalásom, ő az akinek mindig várnia kell, akire kevesebb idő jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!