Kétgyermekes anyukák! Ti hogyan oldottátok meg a második gyerkőc hazavitelét? (Bővebben lent. )
Sziasztok!
Augusztus 06-ra vagyok kiírva a 2. babámmal. A nagyobbik 3,5 éves.
Férjem szerint jobb lenne, ha a szülés előtt levinnénk a tesvéréhez a lányunkat nyaralni (amúgy is imád az unokatesóival lenni, és szívesen is látnák, jó helyen is lenne), és akkor hoznánk haza, ha már túl vagyunk a szülésen, kórházon és mondjuk 3-4 napja már otthon van a kicsi. Szerinte éppen elég nyúzott, fáradt leszek, és nem ártana, ha tudnék majd pihenni.
Én viszont úgy gondolom, hogy pont akkor kellene már itthon lennie a "nagynak", amikor haza jövünk, ne érezze azt, hogy ő most "el lett paterolva" otthonról, mert megjött a tesó.
Ti hogyan oldottátok meg?
Ui.: nagyszülők 240-240 km-re, itt helyben nincs senki segítségünk.
Minden választ előre is köszönök!
Én sem hagynám ki ebből a nagy-nagy eseményből. én decemberben fogok szülni, a "nagy" nekem is 3,5 éves, de annyi időre lesz "lepasszolva" amíg szülök. utána itthon lesz apával. amikor apa majd jön értünk, akkor valaki itt lesz a naggyal, és ő itthon vár majd minket :) soha nem fosztanám meg ettől az örömtől, és nagyon bízom is benne, hogy majd minden úgy alakul, ahogy azt elterveztünk :)
jó babavárát neked, és könnyű szülést :)
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.
Üdv!
Az én lányom pont 3éves volt mikor a kisöcsi született.A 9 hónapot végig izgulta,alig várta,hogy végre megszülessen a tesó.Koraosztályon voltunk,nem láthatta 1x sem a tesót,mikor jöttünk haza ott a kórházban a nővérek öltöztetik fel a babákat és úgy hozták ki a bébihordozóban.A lányom velünk együtt ott toporzékolt az ajtóban,amikor meglátta felcsillant a szeme,azt a boldogságot ami akkor az arcán volt nem lehet leírni,még így ha leírom is könnybe lábad a szemem.
Csodálatos érzés volt Neki is és nekünk is!
Pedig mi is úgy terveztük,hogy a mamáéknál lesz,csak véletlenül így alakult és nagyon örültünk neki.
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Üdv!
Ui.: Kérem a lepontozót, hogy a saját szubjektív kérdésem esetében hadd én dönthessem el, hogy kinek a válasza hasznos a számomra. Amúgy meg mindenkié! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!