Kétgyermekes anyukák! Mennyire nehezebb két gyerekkel mint egyel?
Jajj, de jó ezt hallani, szinte rettegek, mi lenne ha lenne még egy, hogy nem bírnám a dolgot.
Az is igaz, hogy én szeretném, hogy neki legyen testvére, mert ha egyszer mi nem leszünk marad neki a testvére akire számíthat stb. Olyan jó lenne.
De pesze fel is kell nevelni a gyerekeket. És, ha majd azt kapom tőle (1. től), hogy minek van neki tesója, mert ő nem szereti (pesze nem kiskorban mondaná hanem nagyobb korában).Jajjj, nehéz. Vagy túl sokat aggodalmaskodom?Ahh, tiszta hülye vagyok már.
Tól sokat aggodalmaskodsz.
Lányom 1 éves, 4 hós kora óta nem védekeztünk, most lesz kistesó. Én örülök neki, mindenkép így akartam. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de inkábbmost legyek túl a néhéz időszakon, mint később, ha már a nagy önálló, essek vissza mindenbe.
TEsóm és köztem 6,5 év van, nagyon sok, nagyon nem jöttünk ki egész addig, amíg ő 16 éves nem lett.
Szóval biztos, hogy nem könnyű-bár anyósom szerint semmi gond nem volt, a kicsit beillesztette a nagy napirendjébe, de ezen túl kell esni.
Jüvő márciusban többet tudok mondani:-)
Szerintem teljesen jogos a kérdés. Én is sokat tipródtam ezen, de aztán bevállaltuk a másodikat. A lányom most 15 hónapos, én meg 8 hetes terhes. De nagyon félek tőle, hogy hogy fogom megoldani, hogy a nagyobbik lányom nem sínyli-e meg, hogy nem tudok majd eleget foglalkozni vele. Most legfőképp azon aggódom, hogy az emelgetéstől nem lesz-e baja a magzatnak.
Bocsi, nem sokat segítettem, csak felháborított az a válasz, aki leszúrt, mert minek aggódsz.
BOCSI, a 13:19-esnek szólt a válaszom.
A többieknek nagyon nagyon köszönöm a választ. Sokat segítettetek, csak erősödött az érzés, hogy igen vállajuk csak be. Még egyszer köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!