Kétgyermekes anyukák! Mennyire nehezebb két gyerekkel mint egyel?
Bocs, én is emberből vagyok.... és engedd már meg nekem, hogy leírjam a véleményem, hiszen azért van ez az oldal... és írtam én olyat, hogy te tehetsz arról ha másnak nem sikerül. Empáti? ismerős?
ja.... és mielőtt másra írod, hogy idegbeteg... előtte azért nézz magadba.. mennyire felhúzott egy hozzászólás... vagy talán az igazság fáj?
Egyáltalán nem húzott fel a válaszod, csak nem értem miért nem a kérdésemre válaszoltál. És mi köze van a kérdésemhez ahhoz, hogy egyes nőnkek SAJNOS nem jön össze.
Nem válaszoltál a kérdésemre csak lehurrogtál, ez volt a probléma. Érdekes a többi válaszoló tudott normális tanácsot adni...
Szerintem, ha nem túl kicsi, de nem túl nagy a korkülönbség, akkor nem lesz probléma. Két-három év lehet az ideális talán. Én még csak gondolkodom egy második babán, úgyhogy csak a családomban lévő példák alapján tudok nyilatkozni. Ott a nagyobbak már kicsit be tudtak segíteni anyának, sőt, jól elvannak a kicsik egymás társaságában, eljátszanak. Ráadásul sok mindent meg lehet tanulni az emberi kapcsolatokról (ne légy irigy, figyelj a másikra, segíts a másiknak stb.), és ahogy mondjátok, ha már mi, szülők nem leszünk, a tesók ott lesznek egymásnak akkor is.
Azzal pedig ne foglalkozz, hogy mit mondott az a bizonyos hozzászóló, aki nem értette meg a kérdést, amit kiírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!