Van itt olyan, akinek röntgenezték 1 év alatti gyermekét és nem lett tőle semmi baja?
te jó isten :(
Nem a saját védelmére küldte rtg-re az orvos, hanem valószínű, hogy tapasztalatból. A szülők jó része ugyanis hazudik azért, hogy ne legyen baj. Te azt mondod, nem ütötte meg a fejét. És ha ez nem igaz?
Ez a dolga, fejsérülés esetén ki kell zárnia a törést.
te viszont meg fogsz zavarodni, mire ez a gyerek felnő. Nem lennék a kicsi helyében.
A gyereknek nem lesz semmi baja, de te sürgősen kérj orvosi segítséget. Nem viccelek, ez a túlaggódás, pánikolás, rettegés csak rosszab lesz és bele fogsz bolondulni. Annak a gyereknek egy higgadt, ép anya kell.
"A férjem nem egy depressziós típus, de tegnap este azt mondta, ha a babának baja lesz, megyünk mind a ketten." Ez mit akart jelenteni? Mert őszintén, nekem ez is rohadt félelmetesen hangzik.
Ne haragudj, de nem vagy normális... Ja, az enyémet rengeteget röntgenezték 2,5-3,5 hónapos kora között, mert volt egy balesete, és köszöni, él.
Igazuk van az előttem szólóknak, te magad sürgősen kérj orvosi segítséget, mert beteg vagy.
Hű...nem haragudj de ezt én sem olvastam végig.
Ne parázz már! Semmi baja nem lesz az égvilágon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ne legyél paramami. :)
Eszelősek vagytok, a férjeddel együtt,SÜRGŐSEN kérjetek segítséget.
Az én gyerekemet 3 hónaposan nemhogy röntgenezték, de olyan vizsgálatot kellett végezni, ami miatt 15 percig röntgen alatt feküdt. Ilyenkor nyilván mérlegelni kell, mi a nagyobb kockázat, a vizsgálat vagy annak elmaradása.
Ha nem mentetek volna, most az lenne itt a kérdésben, hogy vajon milyen következményei lesznek a tünetek nélküli agyrázkódásnak...
Az a gyerek még csak most kezd majd igazán mocorogni, forogni, gurulni, kúszni, mászni... Szerinted hányszor fogja beverni magát? Elárulom, napi többször... Aztán majd megtanulja, hogy vigyázzon magára. A fiam mikor elkezdett gurulni, akárhányszor lement a szőnyegről, mindig odakoppintotta a fejét a parkettához. Aztán rájött hogy ha nem emeli a fejét, akkor nem fog koppanni.
A gyerekek sokkal okosabbak mint hinnéd, és nincsenek olyan rosszul összerakva, hogy bármi bajuk legyen, miközben a természetes mozgásfejlődési, tanulási folyamatok lezajlanak.
Kedves kérdező!
A baba túléli. A rtg- nél sokkal károsabb a te hozzáállásod.
Szerintem egy pszichológushoz menjetek el, mert ennél sokkal nagyobb problémák is lesznek a gyerekednél, és úgy tűnik, hogy képtelen vagy kezelni a problémákat.
Még annyi megjegyzést, hogy ilyen ömlengős sztorit egy apró dologról csak romantikus regényekben olvastam.
Úristen ez most komoly?Ti nem vagytok normálisak.
Mégis mit gondolsz hányszor fogja még magát megütni?
Te meg a férjed sose ütöttétek meg magatokat?Nem volt púp a fejeteken,vagy horzsolás a térdeteken vagy itt ott?Gondolkozzatok már!
A gyerekek jól össze vannak rakni,nincsenek cukorból,nem olyan könnyen esik azért bajuk.
Változtass a viselkedéseden mert a gyerek is átveszi a rezgésedet és minden piti dologtól félni fog.
A röntgentől se lesz semmi baja,ne olvass annyi netes hülyeséget mert bekattansz...vagy már nem...
Térj észhez és hagyd szegény gyereket felfedezni a világot.
Te tényleg beteg vagy! Ez nem normális, amit művelsz!
Az én kislányomat már 1 naposan röntgenezték, ráadásul kétszer. Majd 5 nap múlva újra! 5 és 6 hónaposan is! Úgy, hogy Ő egy korababa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!