Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már megtanult állni,...

Ha már megtanult állni, mikortól adjak rá cipőt s mennyi idő míg menni is megtanul? Hogyan tudnám rávezetni hogy lépjen?

Figyelt kérdés
9 hós lányom pár napja állt fel és lépeget néhányat oldalra(de még ritkán sikerül) de azóta kifordult önmagából nem hajlandó mást csak állni,ordít ha leteszem vagy ölben vagy állva s bocsi az ennyi kérdésért de ti odaadjátok babátoknak a telefonotokat és hagyjátok neki a papucsot enni
2010. jan. 6. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Cipöt minél késöbb adj rá, csak ha már kinnt hidegben egyedül jár. A cipö gátolja a láb finom-izomzatának a a fejlödését, ezért nem jó.

AZ, hogy csak az állás tetszik nek, természetes, pár nap alatt le fog állni azzal, hogy CSAK állni hajlandó.

Telefont meg papucsot nem rághat.

2010. jan. 6. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, hogy minnél késöbb kell rá cipőt adni, ha nem hideg a padlózat a lakásban, hogy az izomzat a talpában erősödjön. Jelenleg a lányom 7 hós múlt, és hasonló helyzetben vagyunk, a válaszokra én is kíváncsi vagyok. A lépegetést bízd rá, a saját tempójában menni fog. Az én lányom is oda van a telefonért, és a távirányítóért. Mi adtunk neki egy olyan távirányítót és telefont(aksi nélkül) jó alaposan megtisztítva, amit nem használunk illetve nem működőképes. Így azt rágcsálhatja, és nagy a boldogság. Igaz, ha meglátja apja kezében a másik távkapcsolót, vagy telefont, inkább az kellene neki. :)

A papucsot nem engedjük, pedig nagyon szeretné.

2010. jan. 6. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hósan állt fel,lépeget kapaszkodva,fal mellett de önállóan nem áll még.
2010. jan. 6. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7 hósan állt fel először de csak 14 hósan indult el egyedül.Nem kell rávezetni a lépegetésre majd ő rájön egyedül a saját tempójában, a telefonnal mi is úgy állunk ahogy az előttem válaszoló és papucsot mi sem engedjük hogy rágcsálja pedig nagyon szeretné.
2010. jan. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!