Hogyan tudnám rávezetni, h végig aludja az éjszakát?
szerintem próbáld meg a suttogós álometetést. azaz: 8kor megkapja az adagját, aztán még besunnyogsz hozzá este 10-fél 11 felé, adsz neki még egy adag tápszert. félálomban lesz a baba, nem fog felébredni. iszik még amennyit bír, aztán szép óvatosan visszarakod. garantáltan nem fog 1kor felébredni.
noj
1,vagyok
Én is alkalmazom a 11 órai álometetést,de most mégis felébred egykor enni.Ha nincs fogzás,akkor nyilván nem.
Nekem ez az álometetés nem vált be, egyszerűen nem tudtam a cicim beletuszkolni a szájába, annyira bealudt.
Az jött be nekünk, hogy este megetetem, majd egy óra múlva mégegyszer. Általában nem szokott a két evés között aludni, max. elszunyókál.
Az álometetést én is próbáltam de csak annyit értem el, hogy kicsivel később kelt fel de felkelt.
Sajnos az enyém még mindig ébred 2x-3x.
akkor lehet, hogy csak nálunk működött. 6 hetes korától átaludta az éjszakát, egyben 11 órát. az álometetést szerintem olyan 4,5-5 hónapos korában hagytam el. most 10,5 hónapos, és még mindig alszik mint a nap. pedig én ennek a módszernek a számlájára írtam a sikert (legalábbis a felét:)), ezek szerint csak szerencsém volt. :)
noj
Szia!
Az álometetés nekem sem jött be, nem tudtam bepaszírozni a szájába a cicimet, ha meg igen, alig evett és bealudt rajta. :))
Én napközben tömöm meg jól. Megkapja azt az adagot amennyire szüksége van, így éjjelre eltelítődik (akkor emészt) és nem kell fel enni, mert nem éhes. Ezt a dokim ajánlotta. Így 9-hajnali 6-ig alszik, akkor cici és visszalasik még 8-ig.
Ja és amikor leszoktattam a felkelésről akkor én is csak vizet adtam neki, mert 1-2 napig megszokásból kelt fel, de nem volt éhes. Ivott, aztán megölelgettem és vissza az ágyba. a 3-ik naptól már nem kelt fel éjjel.
4 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!