7 hós,7 kg a babám . Milyen autósülést ajánlotok, ami vízszintesig dönthető?
Espiro Optima nekünk is ilyen van 0-25kg-ig jó. Nagyon szeretjük, menet közbe is tök egyszerű dönteni. Ára se olyan vészes.
szűkítő betétes, 6 fokozatban dönthető, légáteresztős az anyag ami különösen jó nyáron.
Én is a 15.30asválaszolóval értek egyet, bár azt tény, hogy a kilenc kilós határt nehéz betartani, mert pl. az én lányom 17 hósan érte el a 9 kilót. A dönthetőségreől meg csak annyit, hogy menet közben vízszintesig szerientem nem lehet az üléseket dönteni, és egyáltalán azt, hogy megdöntsék csak arra az időre ajánlják amíg a gyerek alszik, mert akkor már nem olyan biztonságos az ülés. a hordozó egyébként addig jó amíg a fejének a felső egyharmada ki nem lóg, akkor muszáj váltani. szóval nem a lába határozza meg.
Bocsánat, hogy nem pontosan a kérdésre válaszoltam, csak szerintem jó ha az ember ilyen biztonsági kérdésekkel tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!