Kislánynak néztem egy 2 éves kisfiút, a haja miatt. Miért nem vágják le a hajukat?
egyet értek azokkal akik szerint az ég világon semmi köze másnak ahhoz hogy egy anyuka hogy vágatja a gyerek haját... komolyan felnőtt emberek vagyunk akkor miért viselkedünk úgy mint az általáos iskolások akik összesúgnak egymás háta mögött meg kibeszélik egymást? szép példa a gyerekek előtt...
még jó hogy nem észak koreában vagyunk ahol meg van határozva hogy mindenkinek olyan frizurát kell hordania mint Kim Dzsong Un-nak...
pl szerintem zabálnivaló ez a kisfiú is :
Én egy percig se hergeltem fel magam, én tudok attól nyugodtan aludni, hogy egy gyereknek hülye frizurája van (valaki szerint) csak hülyeségnek tartom, hogy mint a vénasszonyok a falu közepén kibeszéltek mindenkit, hogy hűűű, ez ilyen, ez meg olyan.
Te írod, hogy kellemetlen volt a helyzet, te nyavalyogsz rajta, hogy még kérdést is kiírsz. Gondolom bólogatókórusra vártál, hogy iiigeeeen, de hülye az anyuka, szidjuk együtt.
Igaza van annak, aki írta, hogy ilyenek mint te frusztrálják az anyukákat, hogy miért van kardigán a gyereken, miért nincs kardigán a gyereken, miért van rajta márkás ruha, miért van rajta kínai cucc, stb. Nektek aztán senki se jó, aki nem pontosan úgy él, ahogy ti. De az biztos, hogy a hátad mögött egy másik hasonló anyuka ugyanúgy kibeszél, hogy ronda ruha van a gyerekeden, meg hogy néz ki a szerencsétlen.
Pedig igen, csamcsogsz rajta.
A kerdesre meg van egy egyszeru valasz: mert neki igy tetszik, ha roviden tetszene, akkor levagatna. Pont azert hagyta hosszunak a fia hajat,amiert mas meg fulbevalot lovet a fianak vagy griffmadarat tetovaltat a sajat hatara. Ezt megerteni nem bonyolult atomfizika es szerintem te is nagyon jol tudod, hogy siman az eltero izles a valasz, csak szornyulkodeshez keresel itt tarsakat.
Pont a 20-asra céloztam a "kedves" beszólásokkal. Napi 1-2 ilyen megjegyzés aztán nem csoda, ha van anyuka aki végül parókát tesz a gyerekre, hogy ne vegzálják. De persze aztán azért is megszólják.
Rokonnak 3 évesen nőtt ki a haja teljesen, addig az anyja teljes lelki görcsben volt, mert naponta megkapta h biztos beteg a gyerek, meg hogy nem is kislány haj nélkül. Aztán most meg a lánynak szép hosszú haja van, oviban gyönyörűre megnőtt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!