Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislánynak néztem egy 2 éves...

Kislánynak néztem egy 2 éves kisfiút, a haja miatt. Miért nem vágják le a hajukat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban. Egy 2 éves kisfiút kislánynak hittem, azért mert vállig érő hullámos haja volt. Már többször láttam, hogy kisfiúknak is hosszúra hagyják a hajukat. Miért? Szegényeknek még felkötni vagy csatot rakni se tudnak a hajukba, mert akkor végképp lányosak lennének...

2014. júl. 1. 22:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

egyet értek azokkal akik szerint az ég világon semmi köze másnak ahhoz hogy egy anyuka hogy vágatja a gyerek haját... komolyan felnőtt emberek vagyunk akkor miért viselkedünk úgy mint az általáos iskolások akik összesúgnak egymás háta mögött meg kibeszélik egymást? szép példa a gyerekek előtt...

még jó hogy nem észak koreában vagyunk ahol meg van határozva hogy mindenkinek olyan frizurát kell hordania mint Kim Dzsong Un-nak...

pl szerintem zabálnivaló ez a kisfiú is :

[link]

2014. júl. 2. 12:51
 22/30 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es válaszoló! Jól felidegesítetted magad, de igazából nem értem, hogy miért. Úgy érzem senkit sem bántottam meg, csak általánosságban feltettem egy kérdést. Hogy jön ide az éhező és agyonvert gyerekek témája? Képzeld el, hogy egyáltalán nem nekem kell ,hogy megfeleljen egy gyerek frizurája, és nincsenek álmatlan éjszakáim se mert lánynak néztem egy fiút. De ha fiam lenne, biztos nem hagynám ,hogy így megnőjön a haja, se télen se nyáron. Ez az én véleményem, és más véleményét is tiszteletben tartom. Mindenki normálisan válaszolt, csak Te hergelted így fel magad...
2014. júl. 2. 14:49
 23/30 ElsiNiki ***** válasza:
Sziasztok! Én egy hosszú hajjal született Kisfiú anyukája vagyok es lelkiismeretem szerint nem is vagatnam le Neki, amíg meg nem kér ra. Most 13 hónapos l, ugyhogy arra meg varni kell kicsit..:) Persze akkarmennyire is tetszik nekem a hosszú haja, ha zavarni fogja, biztos atertekelem a hozzaallasomat.
2014. júl. 2. 17:10
 24/30 anonim ***** válasza:
65%

Én egy percig se hergeltem fel magam, én tudok attól nyugodtan aludni, hogy egy gyereknek hülye frizurája van (valaki szerint) csak hülyeségnek tartom, hogy mint a vénasszonyok a falu közepén kibeszéltek mindenkit, hogy hűűű, ez ilyen, ez meg olyan.

Te írod, hogy kellemetlen volt a helyzet, te nyavalyogsz rajta, hogy még kérdést is kiírsz. Gondolom bólogatókórusra vártál, hogy iiigeeeen, de hülye az anyuka, szidjuk együtt.

Igaza van annak, aki írta, hogy ilyenek mint te frusztrálják az anyukákat, hogy miért van kardigán a gyereken, miért nincs kardigán a gyereken, miért van rajta márkás ruha, miért van rajta kínai cucc, stb. Nektek aztán senki se jó, aki nem pontosan úgy él, ahogy ti. De az biztos, hogy a hátad mögött egy másik hasonló anyuka ugyanúgy kibeszél, hogy ronda ruha van a gyerekeden, meg hogy néz ki a szerencsétlen.

2014. júl. 2. 17:58
 25/30 anonim ***** válasza:
Én kisfiam tejfelfehér nagy hajjal született. Gyönyörű csillogó haja van- és nagyon de nagyon szeretem neki, ha félhosszú. Csodás világító kék szeme van- egy igazi Szőke herceg! :)) Most nyár elején levágattuk neki nagyon rövidre, mindenki szerint jól áll neki- de én alig várom, hogy visszanőjön egy kicsit hosszabbra. HOsszu haja nem volt- csak olyan vagány gombafeje, de iszonyat jól áll neki. :)) Nekem egyébként is tetszik fiukon is a hosszú haj- kicsi és nagyobb korban is.
2014. júl. 2. 18:54
 26/30 A kérdező kommentje:
Kedves 24-es (9-es) ! Szerintem te nagyon félreértesz. Nem beszélek ki senkit, nem mondtam neveket, nem szoktam más ruháján, frizuráján, életkörülményein csámcsogni. Egyszerűen csak feltettem egy kérdést, hogy miért hagyja valaki hosszúnak a kisfiú haját, ami természetesen mindenkinek a magánügye, csak mint lányos anyuka érdekelt. Vagy úgy érzed megbántottalak Téged vagy valakit itt? Szerintem a kérdés stílusa is messze van a nyavalygástól.
2014. júl. 2. 20:40
 27/30 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Kérdező! Szerintem hagyd a fenébe, mert valami hihetetlen, hogy itt néhányan milyen mederbe terelték ezt a rém egyszerű és érthető kérdésedet.
2014. júl. 2. 21:19
 28/30 anonim ***** válasza:
45%

Pedig igen, csamcsogsz rajta.

A kerdesre meg van egy egyszeru valasz: mert neki igy tetszik, ha roviden tetszene, akkor levagatna. Pont azert hagyta hosszunak a fia hajat,amiert mas meg fulbevalot lovet a fianak vagy griffmadarat tetovaltat a sajat hatara. Ezt megerteni nem bonyolult atomfizika es szerintem te is nagyon jol tudod, hogy siman az eltero izles a valasz, csak szornyulkodeshez keresel itt tarsakat.

2014. júl. 2. 21:52
 29/30 anonim ***** válasza:
Szia! Az én másfél éves kisfiamat is sokszor nézik lánynak pedig nem hosszú a haja csak éppen nem géppel nyírjuk. Nem lóg a tarkójára és a fülére, elöl sem hosszú de szép dús és loknis. Ráadásul nagy bogár szemei vannak nagyon hosszú szempillákkal. Bár nem értem, hogy amikor full fiús szerkó van rajta, hogy sikerül lánynak nézni de különösebben nem zavar a dolog, kedvesen kijavítom, hogy kisfiú és mosolygok a reakciókon. Amúgy mindenki maga dönti el, hogy milyen a gyerek haja addig amíg a gyerkőcnek nem lesz saját véleménye a dologról :-)
2014. júl. 3. 14:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Pont a 20-asra céloztam a "kedves" beszólásokkal. Napi 1-2 ilyen megjegyzés aztán nem csoda, ha van anyuka aki végül parókát tesz a gyerekre, hogy ne vegzálják. De persze aztán azért is megszólják.

Rokonnak 3 évesen nőtt ki a haja teljesen, addig az anyja teljes lelki görcsben volt, mert naponta megkapta h biztos beteg a gyerek, meg hogy nem is kislány haj nélkül. Aztán most meg a lánynak szép hosszú haja van, oviban gyönyörűre megnőtt neki.

2014. júl. 3. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!