Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislánynak néztem egy 2 éves...

Kislánynak néztem egy 2 éves kisfiút, a haja miatt. Miért nem vágják le a hajukat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban. Egy 2 éves kisfiút kislánynak hittem, azért mert vállig érő hullámos haja volt. Már többször láttam, hogy kisfiúknak is hosszúra hagyják a hajukat. Miért? Szegényeknek még felkötni vagy csatot rakni se tudnak a hajukba, mert akkor végképp lányosak lennének...

2014. júl. 1. 22:32
1 2 3
 1/30 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ez van. Anyukájának így tetszik, és neki kell elviselnie, ha folyton ki kell igazítania az embereket. Mondjuk a ruhájuk alapján talán meg lehet őket különböztetni a csajoktól. Ha a gyereknek már önálló elképzelése lesz, hogyan szeretne kinézni, valószínűleg úgyis le akarja majd vágatni.
2014. júl. 1. 22:39
 2/30 A kérdező kommentje:
Kocsi hátsó ülésén láttam, és a ruhája nem látszódott ki.
2014. júl. 1. 22:48
 3/30 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, de szerintem nagyon gáz, kb. annyira mint a fülbevaló. Már találkoztam olyan indokkal is, hogy azért növesztik a kisfiú haját, mert 2 fiú után kislányt szerettek volna. No comment...
2014. júl. 1. 22:48
 4/30 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is fiam van.2 éves múlt és göndörödik a haja.Nagyon jól áll neki amikor kezd loknisodni.Szerencsére nagyon fiús nem lehet kislànynak nèzni.DE válig nem növeszteném! Amikor kezd a fülére nőni megyünk a fodràszhoz.A lányoknak lehet és legye hosszú a hajuk, a fiúknak meg rövid.A játszón volt egy anyuka aki azt mondta olyan cuki így ezzel a fürtöcskével, le ne vágassuk.Màsnap mentünk a fodràszhoz :)Sokan sajnàlják levàgatni mert tetszik nekik.
2014. júl. 1. 22:50
 5/30 anonim ***** válasza:
32%

Én nem látok problémát abban ha egy fiúnak hosszabb haja van.

Egyébként miért gondoljátok ezt bajnak?

2014. júl. 1. 22:55
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

gondolom azért mert tetszik anyának, hogy göndörödik a haja. én legalábbis csak göndör, hosszú hajú fiúkat ismerek.

fiam ovis társának is hosszú, göndör haja van, egyébként is olyan széparcú gyerkőc, én hónapokig azt hittem kislány :S

óvónő szólt, hogy zavarja a gyereket a haja, valamit kezdjenek vele, mert nem tud festeni, enni, stb, belelóg szemébe-szájába. erre másnap anyuka bevitt csatokat meg hajpántokat.

nekem furcsa, bevallom :)

2014. júl. 1. 23:13
 7/30 anonim ***** válasza:
33%
Fiam van. 2 évesen őt is mindenki kislánynak nézte szőke loknis vállig érő haja volt, de jól állt neki, mikor jött a nagy meleg lekopszatottuk ez volt tavaly ilyenkor kb. Most megint hosszú és göndör, ha jön a meleg majd megint kopasztjuk.
2014. júl. 1. 23:31
 8/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyennel ne foglalkozz es ne is erezd kinosan magad. Nekem lanyom van, gyer a haja, alig nő es nem óhajtom csupa rozsaszinbe jaratni vagy parókát adni rá ;-), szokták fiúnak nezni, de engem ugyan nem zavar, lathatoan ot se, van hogy a kisfiut mondot ki se javitom, ha meg megis, akkor csak nevetek es megnyugtatom ugyan mar!

Ez kor meg pont eleg "nemtelen" nem kell belőle problemat csinalni.

A kisfiuk is cukik hosszabb hajjal, es kislanyok is kopaszon :-D.

2014. júl. 1. 23:38
 9/30 anonim ***** válasza:
18%

Na és? Táblát ne akasszanak a nyakába, hogy jobban lásd? Valószínűleg nem neked akartak megfelelni, hanem nekik úgy tetszik. Az ő dolguk, ha van ráérő időd, akkor foglalkozz azzal, hogy hány gyerek éhezik vagy verik otthon. Na az a probléma, nem egy hosszú hajú gyerek.

Nekem volt olyan, hogy a rózsaszín fodros kalapocskás, rózsasín blúzocskás lányomat látva felkiáltottak: de ééééédes! Kisfiú?

De kit érdekel egy vaksi idegen???

2014. júl. 1. 23:51
 10/30 anonim ***** válasza:
67%

Huuu utolso te jol tele vagy duhvel. Igy irni, es igy felhaborodni. Elegge szanalmas.

Amugy meg en se novesztenem hosszura, foleg valig erore nem. Uncsitesomnak a kisfianak szog egyenes a haja es barna, megis hosszura van hagyva. Nem a vallaig er az teny de a fule alja alatt kb 2cm-el. Nem nez ki ugy mint egy kislany de nagyon idetlen szegenyke.

En se azt mondom h tusi haja legyen de azert ne csinaljunk a gyerekbol bohocot.

Aki meg irta h oviba az anya vitt csatokat meg pantot, haaat az is durva lehetett. Szegeny gyerkoc, az anyja se komplett ilyen bohocot kepes a gyerekebol csinalni.

2014. júl. 2. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!