Kislánynak néztem egy 2 éves kisfiút, a haja miatt. Miért nem vágják le a hajukat?
Én nem látok problémát abban ha egy fiúnak hosszabb haja van.
Egyébként miért gondoljátok ezt bajnak?
gondolom azért mert tetszik anyának, hogy göndörödik a haja. én legalábbis csak göndör, hosszú hajú fiúkat ismerek.
fiam ovis társának is hosszú, göndör haja van, egyébként is olyan széparcú gyerkőc, én hónapokig azt hittem kislány :S
óvónő szólt, hogy zavarja a gyereket a haja, valamit kezdjenek vele, mert nem tud festeni, enni, stb, belelóg szemébe-szájába. erre másnap anyuka bevitt csatokat meg hajpántokat.
nekem furcsa, bevallom :)
Szerintem ilyennel ne foglalkozz es ne is erezd kinosan magad. Nekem lanyom van, gyer a haja, alig nő es nem óhajtom csupa rozsaszinbe jaratni vagy parókát adni rá ;-), szokták fiúnak nezni, de engem ugyan nem zavar, lathatoan ot se, van hogy a kisfiut mondot ki se javitom, ha meg megis, akkor csak nevetek es megnyugtatom ugyan mar!
Ez kor meg pont eleg "nemtelen" nem kell belőle problemat csinalni.
A kisfiuk is cukik hosszabb hajjal, es kislanyok is kopaszon :-D.
Na és? Táblát ne akasszanak a nyakába, hogy jobban lásd? Valószínűleg nem neked akartak megfelelni, hanem nekik úgy tetszik. Az ő dolguk, ha van ráérő időd, akkor foglalkozz azzal, hogy hány gyerek éhezik vagy verik otthon. Na az a probléma, nem egy hosszú hajú gyerek.
Nekem volt olyan, hogy a rózsaszín fodros kalapocskás, rózsasín blúzocskás lányomat látva felkiáltottak: de ééééédes! Kisfiú?
De kit érdekel egy vaksi idegen???
Huuu utolso te jol tele vagy duhvel. Igy irni, es igy felhaborodni. Elegge szanalmas.
Amugy meg en se novesztenem hosszura, foleg valig erore nem. Uncsitesomnak a kisfianak szog egyenes a haja es barna, megis hosszura van hagyva. Nem a vallaig er az teny de a fule alja alatt kb 2cm-el. Nem nez ki ugy mint egy kislany de nagyon idetlen szegenyke.
En se azt mondom h tusi haja legyen de azert ne csinaljunk a gyerekbol bohocot.
Aki meg irta h oviba az anya vitt csatokat meg pantot, haaat az is durva lehetett. Szegeny gyerkoc, az anyja se komplett ilyen bohocot kepes a gyerekebol csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!