Kislányom 3000gr és 50 cm-el született. Most 10 hónapos és 66 cm. Nem kevés?
Figyelt kérdés
A férjem 175cm én 162 cm vagyok. Tulajdonképp a családban nagyon sok az alacsony. Minden hónapban 1-1,5 cm nőt, de az utolsó hónapban nem nőt semmit. A védőnő kivizsgálásra akarja küldeni, mert szerinte ez nagyon kevés. Volt valakinek a kicsije így? Milyen vizsgálat lesz? A védőnő nem mond semmit. A súlya 7900 gramm. Ülni szépen tud már kb 1 hónapja, de nem mászik és 1-2x állt még csak fel. Nem mászik igaz sokat van bébikomba. Kalkulátort is néztem 5 cm-el kisebb, mint ott van. Az-az átlagot mutatja?2014. jún. 26. 09:36
11/18 A kérdező kommentje:
Van időm vele foglalkozni, de mellette van még egy hiperaktív gyerekem aki szinte minden energiám leköti. Nem tud fel ülni egyedül sajnos. Nem szeretném, hogy másszon, mert az összes bacilust beveszi a szájába. És a macskaszőr se szeretném ha bekerülne a szájába, ugyanis van házi cicánk
2014. jún. 26. 11:03
12/18 anonim 

válasza:

TE hülye vagy már ne is haragudj. Nem szeretnéd hogy másszon, mert beveszi a bacit??? Mosd fel a padlót minden nap, a macskát meg rakd át másik helyiségbe. Az a kva macska fontosabb? Szerencséd hogy jó messze vagy tőlem...
13/18 anonim 

válasza:

De hogy gondolod, hogy mászni fog, ha nincs lent a földön?
14/18 anonim 

válasza:

abbol a gyerekböl te csinálsz beteg gyereket... 10 honaposan már felkéne állnia...nemhogy ülni..és mászni..
15/18 anonim 

válasza:

Nem szeretnéd,hogy másszon?!? Az egyik legfontosabb mozgásforma! Ha nem mászik később akár tanulási nehézségei is LEHETNEK :-( Tedd le a földre szerencsétlent,mert így soha nem fog magától se mászni,se kúszni és ülni sem!
16/18 anonim 

válasza:

Itt ülök 2 perce és azon gondolkozok,hogy ez tényleg így van-e vagy kamu, mert ha így van akkor ez borzasztó. Ikreim vannak, van még egy nagy lányom ,aki a születésükkor 2,5 éves volt, ennek ellenére még 4 hónaposak sem voltak és a földre tettem őket. A kompból hogy fedezné fel a világot. Hidd el nekem is könnyebb lett volna ha az ágyban vannak, de kinek lett volna jó, cak nekem, nekik biztos nem. A macskáról meg az a véleményem, hogy nekünk is volt macskánk mikor a nagy kicsi volt, de naponta többször porszívózta, felmostam és a macska nem jöhetett be a gyerekhez. Egy szóval én nem a mérete miatt aggódnék, hanem a mozgásfejlődése miatt, ha ilyen problémém lenne egyébként is az orvostól kérnék véleményt.
17/18 anonim 

válasza:

Kedves kérdező! Az összes hozzászóló jót mond! Neked lehet bántó, de fogadd meg amiket mondanak! Én minden rezdülésére figyeltem! 7 hónapos kora körül észrevettem hogy nem úgy fejlődik ahogy kellene! Mindenki mondta semmi baja! Legyintgettek! na itt bepipultam, nekem ne legyintgessenek a gyerekemre! Fogtam magam és kerestem gyógytornászt! A hátán az izmok gyengék voltak! De, most 11 hónapos és kapaszkodva lépeget, ügyesen mászik, a gyógytornának hála, nem maradt le! Egyik ismerősöm gyereke ugyanennyi idős, és korábban ő is vitte a kislányát tornára, aztán többet nem vitte! Azt mondta drága (2000 ft/fél óra) azóta a gyerek kompban tengeti az életét, semmit nem csinál (ő is 11 hónapos) de anyukának és apukának megvan az 1 doboz cigi, mert az nem drága!! Bocs ha kifakadtam! Nem kompba kell tenni a gyereket, hanem le a földre!!
18/18 anonim 

válasza:

előző vagyok még, lehet több kalciumot kéne neki adni! Ja meg elvinni kivizsgáltatni! van egy ilyen betegség, nem tudom a nevét, nem akarlak megijeszteni! Az én 11 hónapos gyerekem 48 cm-vel született, most 76 cm! Én 166 vagyok, apa 174!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!