Mikorra lesz jó nekünk a 68-as méret? Mikor indul meg a baba hossznövekedése igazán? Kislányom 5 hetesen-márc 21-én 56 cm-re mérték,52 cm-el született.
az én fiam 58 cm-rel született,4 hónapos,és most 66 cm.
úgyhogy szerintem a napozók bele fognak férni :)
de amúgy ez teljesen változó,mert a lányom volt amikor épp hogy csak 1 cm nőtt,de volt hogy 2-3 is egy hónap alatt.
Ne aggódj.Hihetetlen gyorsan nőnek!A napozókat simán nyáron tudja hordani..lehet addigra már kicsi is lesz...
Egyébként meg nem baj ha kicsit nagyobb!!Szerintem.Én simán adok 68-as bodykat most a fiúkámra, pedig jelenleg 62-es a mérete.Őket nem igazán zavarja ha lóg rajtuk a ruha..és itthon amúgy se divatbemutatózunk! :)
Kisfiam 53 cm-vel született, most közel 5,5 hósan a 74-est hordja. Lányoknál ez kicsit lassabban, karcsúbban megy. :-))
Sok függ attól is, hogy új vagy használt, mert én is kaptam olyan (sokx mosott) nadrágot, amit méretszámozás szerint már nem tudtunk használni. Azóta inkább összemérem a hosszát és úgy szortírozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!