Kislányom súlya 7800 gramm 6 hónaposan 3600 grammal született. Nem kevés szerintetek?
Az én lányom 8 hónaposan volt pont ilyen súlyban, soha egy szóval nem mondta az orvos, hogy ez kevés lenne.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mit mond, egy 6 hónaposnak még szüksége van az anyatejre! (vagy tápszerre, enyém tápszeres volt ilyen korában, és 4szer kapott egy nap tápit)
A "hivatalos" értékek szerint egy gyerek 6 hónaposan a születési súlya kétszeresét kell, hogy elérje, egy éves korára meg a háromszorosát.
A tied ezt böven elérte, semmi ok arra, hogy ezen problémázz. Ha az orvos szerint ez kevés, akkor jobb, ha másikat keresel, mielött valami komolyabb bajt csinál a gyereknek.
6.vagyok
Ő is anyatejes és nem rég kezdte a főzelékwt es gyümölcs öt. Nem hízott túl sokat ,de a csaláf testalkata sem erős. Én boltam mindig ideges a súlya miatt de a vedőnő es a doki is nyugtatott ,hogy elég neki az anyatej.Mindig jó kedvű, mosolygós és elégedett.
Szerintem pont normális súlyban van a babád.Én az enyémnél pont az ellenkezője miatt aggódom.
5 hetes! és 5300gramm (3500g-al született) ő csak tápszert kap, nem tudtam szoptatni eü.okok miatt.szóval ha ez így folytatódik akkor mi már 2 hónapos korára megduplázzuk a születési súlyt. Mondjuk 60 centivel született ezt azért hozzáteszem, nem volt kicsi baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!