Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha már húzza lábaitmaga alá,...

Ha már húzza lábaitmaga alá, mikor kezdődhet el a kúszás?

Figyelt kérdés
Babám már próbálkozott korábban is, de ma látványosabb volt az egész.Maga alá húzta egyszer az egyik lábát aztán a másikat. Mennyi idő kell ahhoz,hogy elkezdjen ténylegesen kúszni?
2014. jún. 21. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy látom ,hogy az új mozgásformákat néha egyik pillanatŕól a másikra csinálja egy baba. Mennyi idős a babád?
2014. jún. 21. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
7 hónapos múlt pár nappal
2014. jún. 21. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 3 hosan kezdte huzni maga ala valtva a labait. Most 6 hos es mikor kuszik inkabb a kezevel huzza magat a labait nem igen hasznalja (foka-szeruen). Ez babafuggo szerintem, van amit sokaig gyakorol van amit nem.
2014. jún. 21. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon babafüggő.

Első lányom 6 hónaposan mászott (nem volt kúszás), 12 hónaposan és 2 hetesen elindult, második 7 hónaposan kúszott, majd mászott, és Ő is 12 hónap után 2 héttel elindult.

A fiam 7 hónaposan kezdett el kúszni, rá pár hétre mászott, 9 hónaposan felállt és 1 évesen elinidult (pont a szülinapján). Rá egy hétre már csak két lábon jár és rúgja maga előtt a labdát. :)

Nagyon változóak a babák, ezt nem lehet megmondani, hogy mikor. Lehet holnap de lehet 1-2 hét még, aztán meg hirtelen sokat fejlődik.

2014. jún. 21. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Enyém 5 hónapos. Forog mindenfelé és ha hason van, nem csak, hogy maga alá húzza a lábait, de fel is emeli a popóját és lengeti előre-hátra. Izgatott vagyok én is, hogy mi lesz ebből :)
2014. jún. 22. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!