Miért nem hajlandó kúszni mászni?
Nem tudom. Vagy csodababákkal vagy körülvéve, vagy hazudnak neked. Van olyan baba, aki mászik 7 hónaposan, de nem mindegyik, sőt inkább az a ritka.
A mi lányunk 9 hónaposan kezdett kúszni, 10 hónaposan mászni, utána pár nappal ült fel először és még egy hónapig támaszkodott az egyik kezével. 11 hónaposan állt fel és kezdett el kapaszkodva lépegetni és 15 hónaposan kezdett járni. Soha nem vittem semmilyen vizsgálatra, vagy tornára. Nem is küldött sehova az orvosunk, mert ez teljesen normális. Én sok babával találkozom, járunk különböző programokra és nem egy olyan baba van, aki a lányunknál is később csinált mozgásokat és ők is egészségesek. A lányunk már 2 éves és semmi baja.
Nyilván ha furán tartotta a fejét, vagy ha valóban van valami gond, akkor el kell vinni kezelésre, de az, hogy 7 hónaposan nem kúszik, mászik az teljesen normális.
Hát már kéne neki. Én keresnék egy másik dévényest is, hogy nézze meg.
Az nagyon nem jó, hogy ilyen hamar felült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!