Mennyibe kerül 0.5-1 év közötti babád ellátása havi szinten?
Én lehet finnyás vagyok de elég undorító, hogy ahol játszik a gyerek oda pisil és kakil. Annyira fertőtleníteni kell utána, hogy az is simán meg van 50 Ft minta pelenka.
Hát én inkább élnék száraz kenyéren de ilyen nem csinálnék.
1 .vagyok
Istenem Ti nem semmik vagytok,amibe lehet abba beleköttök!
Ennyire unatkoztok?Most őszintén??!!
Természetesen ha bejöttünk adtam rá pelenkát,de mivel ideje nagy részét kint volt az udvaron mivel nagyon szép idő volt,így nem adtam rá pelust ha nem volt muszáj!Ugyanis Ti sem éreznétek jól magatokat bebugyolált fenékkel 40 fokos melegben!
És igen kint voltunk akkor is,medencézett,így nem volt melege annyira,És mivel az én lányom imádja a kertet,udvart,bent lenni nem szeret,így kint voltunk,és nem nem kakilt ide oda,ő napi 1*reggel pelusba és kész.Pisilni meg ha a fűre csurog hát istenem,megfogom lemosom és kész!
De persze elfelejtettem,hogy itt mindenki mintaanyuka,és előírás szerint neveli a gyerekét,!
Lehet lepontozni!
És még annyit hozzáfűznék,hogy de van pénz pelenkára,nem azért nem adtunk rá!
Szánalmasak vagytok komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!