Mivel játszik 8 hónapos körüli babád? Milyen játékai vannak? Milyen nemű?
Nem kell mondani a különböző flakonok esetét,hogy nem kell drága játék az is megteszi..
távirányítót és társait ismerem,én babámnak is az kell amit nem lehet....
tudom hogyan fejleszthető a pici baba.....
konkrét játékokra vagyok kíváncsi
Nekem két gyerekem van 5 éves lány és 8 hónapos fiú,mindkettőjüket hagyom és hagytam földön önállósodni, felfedezni...
mindketten el is játszanak egyedül is és az is jó ha valaki leül és szórakoztatja őket.
háztartásból(nagy csipetkét,törlőruhát,mosogatórongyot,kicsi:instant teás dobozt,ásványvizes flakont,műanyag dobozt tetővel,mosószeres kupakot is kapnak kaptak játékot, és van is nekik vett késztermék
a napirendbe mindkettőnek beillesztődött nem tudatosan mondókázás zenehallgatás énekelés népdalok mese vers..
kérdésem oka kíváncsiság,ötletszerzés
8 hónapos kislányom kedvenc játéka a tesó színes habklumpája. Amint meglátta bárhol, már tepert is érte. Előszedtem egy régi, kinőtt szintén színes pacskert, lefertőtlenítettem és neki adtam. Imádja. Forgatja a kis kezeivel, rágja, nézegeti.
Szeret még labdával játszani, színes textileket gyűrögetni (pl ruhákat), és az elmaradhatatlan pet palack. Ez legalább 3 van a játékai között.
Vannak készségfejlesztői is, de ezek Őt még nem érdeklik.
Kedvence, ha teregetek. Imadja a nedves ruhakat es a ruhaskosarat.
Kuszik, muanyaggolyokat kerget a parkettan. Ha eleri, tovabbloki, h ujra mehessen erte. Ugyanezt a cumival is.
Szereti az olyan jatekokat, amin van valami porgentyu.
Hintazni szeret a jatszoteren.
Vizzel pancsolni szeret (babauszas/strand).
Elso gyerek. Imadja ha mas gyerekek kozeleben lehet, nezi a nagyok jatekat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!