Nagyon "elrontom" így a babámat?
Eddig estétől aludt reggel 7-8 ig. Pár napja viszont óránként 2 óránként felébred. Visszaringatom. Csak ez már annyira rossz hogy a kezem és a derekam/hátam oda van mivel 11 kg és csak 8 hónapos.
És így ha éjjel megébred magam mellé veszem az ágyba így ha felkel vissza is alszik mivel érzi hogy ott vagyok.
De az esti alvásnál a kiságyba teszem.
Nektek nem ébred a babátok mostanság? Ill így nagyon hozzászokik ahhoz hogy ott aludjon melettem?

teljesen igazad van utolsó!
én nem is értem ezt a mai világot....
9 hónapig egy test egy lélek voltatok azzal a szerencsétlen babával,hát könyörgöm had nyugtassam már meg ha valamilye fáj valami baja van és ha ezt azzal hogy magunk mellé veszem akkor azzal a módszerrel!
És amikor 40-50 éve több generáció egy szobában aludt???Szülők gyerekek egy ágyban??Érdekes abban a világban nem is volt annyi depresszióra hajlamos tinédzser..
Vagy a benszülőttek??,Akik egész nap magukra kötve cipelik a babát és folyamatos a testkontaktus???
vagy az állatok??kenguru,koala akik mind cipelik a kicsinyeiket??
A természet nem hiába találta ezt ki..ha a kicsi babának összebújásra van szüksége akkor megadom neki!
Hidd el kedves kérdező nem fogod tudni elrontani,ha eljön az ideje majd leválik rólad!
Addig meg add meg neki amire vágyik!

Jaj már megint valami dilis anyuka idetévedt.
A benszülöttek sem cipelik állandóan a gyereket,több dokumentum filmet is néztem, a gyerek sokkal jobban fejlődik,mint fejlett országokban,mert az anyja nem ugrál körülötte 24 órában,cipelgeti stb.
Biztosan elítéli itt néhány nagyokos de úgy gondolom a babának a saját ágyában a helye,egy szóval sem mondtam,hogy üvölteni kell hagyni a gyereket. 7es válaszoló a stílusod miatt mondtam az a rengeteg felkiáltójel,meg okoskodás,mér ne is haragudj...nem attól lesz valalaki depressziós,hogy nem a szülei mellett alszik ez egy hatalmas ostobaság

azért vagyok dilis mert megnyugtatom azzal a babám,hogy magam mellé veszem????
Hiába mondjátok hogy ti sem hagyjátok oott ordítani...ja csak visszanyugtatjátok iszivel,cumival,simivel stb ahha a baba meg beletörődik a sorsába és egy idő után már nem kér segítséget anyutól ha pl fáj a foga:(
Ti is együtt alszotok a férjetekkel nem??Neked is az egy megnyugvás nem??
Nem azt mondom,hogy szoktassuk magunk mellé(bár sztem az sem baj)de ha épp foga jön vagy zajlik a szeparációs szorongás akkor egyszer egyszer belefér nem??
:)
Köszönöm a válaszokat. Remélem tényleg nem rontom el. Igen kibújt a foga is de lehet más áll a háttérben, mert éjjel 39,6 fokos lázzal vittem be a korházba. Lehet valami vírus és ezért nem aludt.
Inkább magam mellé veszem minthogy azt higgyje nem számíthat rám szerintem ebből nagyobb problémája lehet a gyereknek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!