Hogyan szoktathatnám le gyorsan az egyéves babámat hogy ne sírjon teli torokból ha meglátja a nagybácsiját?
Figyelt kérdés
Elég ritkán találkoznak,és elég kínos pedig a nagybácsi nagyon kedves és még hasonlít is az apukára.2014. máj. 29. 14:46
1/4 Golan Trevize válasza:
Találkozzanak gyakrabban, akár egy-két hétig naponta is.
Ja, és sok türelemmel.
2/4 anonim válasza:
Lányom is ezt csinálta. Egy ideig tartott, elmúlt.
Van ilyen, hogy egy-egy embertől megijednek vagy ki tudja mit élnek át olyankor. Meg kell nyugtatni és hát ennyi, nincs jobb tanácsom.
Türelem! :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem sehogy. De ez egyáltalán nem ciki egy ilyen pici gyereknél. Az én kisfiam az egyik nagypapára is mindig ráordított mikor meglátta, pedig hetente, két hetente látta. Meg a férfiakra általában rásírt, akármilyen kedvesen is szóltak hozzá. Kb. másfél évesen hagyta abba.
Szerintem életkori sajátosság, majd elmúlik, de így direktben nem hiszem,hogy bármit lehet tenni ez ellen.
4/4 anonim válasza:
Semmit, ki fogja nőni.A fiam bő 1 éve retten az én nagybátyámtól. De hogy miért, az rejtély. Őt minden gyerek imádja, hamar megtalálja velük a hangot, midig hoz valamit, ennek ellenére sokáig zokogva elfutott a fiam, aztán bő fél óra múlva haverok. Mára odáig jutottunk, hogy el nem fut, sírni nem sír, de pár percig görcsösen kapaszkodik belém. Aztán kezet fognak, mint a nagyok, és megy a haverság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!