Hogyan szoktathatnám vissza?
Figyelt kérdés
6 hónapos kis babám 1 hete magától kitolta az esti alvást, de nagyon durván(nem sír játszik meg nézelődik) ilyen éjfélre meg fél 1-re és reggel meg alszik 10-ig. tudom hogy ez nagyon nem jó de hogyan szokathatnám vissza a rendes 8 -9 órai elalvásra?2012. nov. 15. 10:56
1/4 anonim válasza:
Reggel ébreszd fel egyre korábban. Mondjuk első reggel 9-kor, aztán egyre korábbi időpontban. Persze ehhez hozzáigazítod a napközbeni alvásokat is, akár akkor is keltheted, majd szépen elfárad estére.
2/4 anonim válasza:
A kérdés az, hogy délután mikor alszik. Mert gondolom így, hogy 10-ig alszik reggel, a délutáni alvás is később van, ezért este 8-9-kor nem álmos.
Ha reggel előbb kelne, délután is előbb elaludna, akkor szerintem az esti alvás is előbb lenne.
Azért nem sírdogál, hanem játszik meg elvan, mert nem álmos.
3/4 A kérdező kommentje:
Délelőtt alszik egy órát, délután meg olyan 4 kor alszik el, egy órát, aztán 8 elalszik ( ahogy rendesen kéne) de egy óra múlva felkel. Ennyit alszik összesen egész nap.
2012. nov. 15. 11:04
4/4 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a reggeli ébredés után nem sokkal alszik is egyből, igaz?
Szerintem az lenne a legoptimálisabb, ha reggel olyan 8-ra előrehoznátok az ébredést (persze nem egyből), utána aludna 10 körül egyet, délután mondjuk 2 körül és akkor szerintem este 8-9-re elég fáradt lenne, hogy ne keljen fel 1 óra alvás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!