Hogy szoktathatnám le 10 hónaposomat erről?
Figyelt kérdés
10 hónapos lányom nagyon akaratos, és ha valamit nem engedek neki, elkezd sírni, földhöz vágja magát, és megharap. Ha csak kimondom a NEM szót, már kezdi is! Ez már hiszti? Hogyan tudnám leszoktatni róla? Kb. 2 hónapja csinálja!2013. febr. 7. 09:54
1/4 anonim válasza:
A hisztire csak egy megoldás van még pedig az erős elhatározás. Meg kell tanulnia, hogy a hisztivel nem ér el semmit. Sajnos ez egy ilyen időszak, 10 hónaposan picit korai, de előbb utóbb megoldódik.
2/4 anonim válasza:
Én mindig bekísértem a szobájába és addig nem jöhetett ki míg be nem fejezte, ha kiszökött újra bekísértem, ha megharapott úgy csináltam mint akit nem érdekel, nem kiabáltam, csak bekísértem a szobájába, következetesnek kell lenned és nem megsajnálni mert akkor rájátszik. Van hogy rámegy egy pár órád, de nekem bejött.Ja és apa vagy a nagyik se sajnálják meg.
3/4 anonim válasza:
Egyet értek abban az előttem szólóval, hogy ha te kifejlesztesz egy technikát, fontos, hogy a család többi tagja is támogasson, mert ha csak te alkalmazod, az édes kevés. Nekünk a következő módszer vált be: Amikor kisfiam hisztizett, én nagyra nyitottam a szemem, a szám, és elképedve bámultam őt. Ettől annyira zavarba jött, hogy rögtön abba is hagyta. Megölelgetett, vagy nevetgélt, miközben én elmondtam neki, hogy mennyire ronda dolog is a hiszti. Mi kb. másfél hónapig csináltuk. Azóta eltelt két hónap, és egyetlen egyszer hisztizett, amikor nagyon kimerült volt! Érdemes megpróbálni! A lényeg, hogy ne nevesd el magad! :) Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz a reakciójával (a hisztivel)! Ha csinálja: hagyd ott, és ne figyelj rá! Egy idő után így már nem lesz érdekes neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!