Hogy szoktassam lassan 9 hónaposomat a nagy kádhoz?
Próbáltad már,hogy te is benne ülsz vele?
vagy próbáljátok meg kicsit később,lehet hogy két hét múlva semmi baja nem lesz vele,de szerintem semmiképp ne erőltesd,mert akkor méginkább nem akarja.
Mondjuk minden nap nézze,hogy a nagy milyen jót játszik benne,de ne akard beletenni,csak nézze,hátha magától kedvet kap...türelem..
Nálunk 5 hónaposan ment az átszokatás, mert kinőtte a kiskádat. És nálunk ez volt, hogy amint beléptünk, elkezdett sírni. Vettünk a kádba szivacs biztonsági fürdetőt, és arra fektettem, ez biztonságot ad nekik és énekeltem neki, beszélgettem hozzá nyugodtan így egy pár perc múlva abba is hagyta. Nem kellett egy hét és elmúlt minden gond, már imád pancsizni. Bár mióta ülni tud, nehéz lefektetni annyira is, hogy a popsi és hajmosást megejtsük :)
Sajnos át kell vészelni, be kell neki, bizonyítani, hogy biztonságban lesz és jó lesz, ez idő, de megy az hamar. A lényeg, hogy Te nyugodt maradj, mert ha kapkodsz, azzal csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!