Hogyan szoktathatnám le a cicin alvásról?
És ha elveszed tőle a cicit, arra felébred?
Mert ha nem,akkor én ezt nem látom, akkora tragédiának.
11 hónapos lesz a fiam 4-én.
Cicin alszik el.Engem nem zavar.Párom is eltudja altatni, de ha én vagyok a közelében akkor csak cicin alszik el.
Én sem tartom ezt akkora tragédiának..pici még.
Lányommal még eltudták hitetni velem, hogy "jajj még most szoktasd le, mert később fogsz szívni", de rá kellett jönnöm az évek alatt, hogy idővel úgy is megoldódik minden, és akkor szokik le/vissza/át/be/ki bármiről a gyerek amikor neki jó.Felesleges bármit is erőltetni.
Most nem hallgatok senkire, csak a babámat figyelem, és ha neki az a jó hogy cicin aludjon el, akkor ott alszik el..18 évesen már úgy sem fogja csinálni! :)
Szerintem ne stresszeld magad e miatt, ha már így alakult. Azt írod, hamar elalszik, ha elaludt vedd ki a szájából, azért azt ne hagyd, hogy sokat áztassa.
Én több mint két éves koráig szoptattam a fiamat, addig, akkor szopott és annyit amennyi igénye volt rá. Ez az időszak is elmúlik, akár akarjuk, akár nem, akkor is ha hosszúnak tűnik most, vissza tekintve csak egy pillanat. Amikor úgy éreztem elég volt, úgy szoktattam le, hogy bekentem a mellbimbómat sötét színű lekvárral, megmutattam neki, hogy szegény cici beteg, most nem lehet szopizni. Láttam, hogy megdöbbent, aztán elfordult, azt mondta csúnya. Párszor még ezt eljátszottuk, próbálkozott valahogy megközelíteni, de végül meg sem kóstolta, mert a cicinek lekvár illata volt, és az már nem volt az igazi.
Nekem mindkettő leszokott erről valahogy 1 éves koruk körül. A nagyobbik ezzel párhuzamosan le is szokott a szopizásról, a kicsit még fél évig szoptattam, de onnantól nem engedtem, hogy bealudjon rajta.
Hidd el, nem marad így örökre.
Én más okbol de bimbóvédővel szoptattam igy nem fájt....
egyébként szerintem erre megérnek, az enyém 8 hónapos és pár napja elválasztotta magát..már nem kell neki a cici egyáltalán....
nem csináltam semmit másképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!