Kisbabám mindkét nagylábujján olyan, mintha a régi körmöt lökné le az új, ez normális?
Figyelt kérdés
7 hónapos és a köröm alsó harmada új, élénk rózsaszín aztán egy törés, mintha berepedt volna és felette a régi köröm. Eddig akárkinek mutattam még nem láttak ilyet. Valaki tapasztalt hasonlót a babájánál? Félek, hogy idő előtt leesik a régi és fájni fog neki...2008. júl. 31. 13:51
1/3 anonim válasza:
Szia én elviném orvoshoz, az a biztos amit ott mondanak, nekem még nincs gyerekem kb 2 hét és kibújik az anyukája hasából a fiam :)
2/3 anonim válasza:
fiam körme volt ilyen néhány éves korában.háziorvos azt mondta körömgomba.elmentünk bőrgyógyászatra ott annyit mondtak rendellenes köröm.nem kaptunk rá semmit.egy idő után lenőt neki és szép lett az új.
3/3 anonim válasza:
Ugyanilyen az én kisfiam körme is, csak neki a kezén a kisujján, és még csak 4 hónapos múlt. De mivel szépen nő le én nem vittem orvoshoz, hamarosan jön a védőnő, neki majd megmutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!