Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabám mindkét nagylábujján...

Kisbabám mindkét nagylábujján olyan, mintha a régi körmöt lökné le az új, ez normális?

Figyelt kérdés
7 hónapos és a köröm alsó harmada új, élénk rózsaszín aztán egy törés, mintha berepedt volna és felette a régi köröm. Eddig akárkinek mutattam még nem láttak ilyet. Valaki tapasztalt hasonlót a babájánál? Félek, hogy idő előtt leesik a régi és fájni fog neki...
2008. júl. 31. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia én elviném orvoshoz, az a biztos amit ott mondanak, nekem még nincs gyerekem kb 2 hét és kibújik az anyukája hasából a fiam :)
2008. júl. 31. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
fiam körme volt ilyen néhány éves korában.háziorvos azt mondta körömgomba.elmentünk bőrgyógyászatra ott annyit mondtak rendellenes köröm.nem kaptunk rá semmit.egy idő után lenőt neki és szép lett az új.
2008. júl. 31. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen az én kisfiam körme is, csak neki a kezén a kisujján, és még csak 4 hónapos múlt. De mivel szépen nő le én nem vittem orvoshoz, hamarosan jön a védőnő, neki majd megmutatom.
2008. júl. 31. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!