2,5 hetes a kisfiam. Baj, ha velünk alszik a nagyágyban?
Valószínü a meleg a gond.Reggelröl vidd el legalább 1 órát sétálni,amíg nincsen nagyon meleg.Ès este is.Hidd el ,hogy aludni fog.Eleite a lányom csak se´ta közben aludt.Ahogy kiértünk a házból,2 perc és már aludt is.A mai napig keveset alszik.E`jjel is sokat fennt van.Mostanában a 3x i ébrede´stöl velem van a nagy ágyban.
Azért tudja,hogy van kiságya.Itt biztosan sokan fogják írni,hogy ne a nagy ágyban altasd.Nincsen azzal semmi probléma,amíg nektek nem kényelmetlen.Hidd el,fog ö még a kisa´gyban aludni.Lehet,hogy már pár héten belül...
6 hónapos kislány anyukája.
Hidd el, jobb, mintha sírna. Mindenkinek!
Nálunk is ez a helyzet és mi jól érezzük így magunkat. Mi is 6 hónaposak vagyunk.
Megoszlik a vélemény.
Én nem akarom a nagyágyba szoktatni. Keresztlányom elmúlt 2 éves, de még mindig a szülők között alszik.
Van aki 6 hétig a babájával alszik, van aki 6 hónapig, ki mit talál jónak.
Lehet, hiányol téged a baba, azért szeret jobban veled lenni. A kiságy "hideg", téged meg ismer, meleg vagy:-)
Az én lányom is alig alszik nappal, de hál isten az éjjelt végigalussza. Most 7 hetes:-)
Szerintem a lényeg, hogy légy tudatos. Ha kiságy , akkor kiságy, és ne vedd a nagyágyba. Ha hagyod a nagyágyba, akkor meg döntsd el, hogy mikor akarod majd visszaszoktatni.
(a kisággyal biztos nincs baj:-)
Szia!
10 hetes a babám, mióta megszületett velünk alszik-éppen a félkomás kelések miatt, néha még így is elalszok büfiztetés közben.
Egyébként a kisággyal nálunk is lehet valami, ahogy beleteszem visít, a nagy ágyban könnyebben elalszik.
Hogy baj e? Arra ti fogtok rajonni kesobb hogy jol csinaltatok e vagy nem. Igy tanul az ember:)
Kisfiam 1 honapos koraig aludt mellettunk mozeskosarban aztan a sajat szobajaban kisagyban. Mikor szoptattam is atmentunk a kisszobajaba a kenyelmes szoptatos fotelba hogy ne zavarjuk apukat aki kemenyen dolgozik.
Szerncses vagyok mert jo alvo babam van es konnyen lehet szoktatni dolgokra. En orulok hogy igy csinaltam de semmi garancia ra hogy a 2. babamnal is tudom igy csinalni. Baba fuggo meg talan nevelesei is!
Ugy csinald ahogy neked es a babadnak a legjobb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!