Miért nem tudom követni 10 hónapos kisfiam étkezéseit?
Szia! Az miért baj, ha hajnal 7kor felkel enni? Mikor fekszik le? Mi a rendes adag?
Az enyém 11 hós és szopik ugyan, de uzsira és vacsira fél adag "szilárdat" kap plusz utána a cicit. Tehát reggel szopi, tízóraira rendes adag gyümis hami, ebédre rendes adag főzelék, uzsira fél adag (főleg) kásaféle + szopi, vacsira fél adag főzelék (ami ebédről maradt)+ szopi.
Függ attól hogy reggel hány órakor keltek fel. Illetve a babád hánykor ébred?
Ha időben, 7 körül (vagy kicsivel után) akkor el tudod osztani hogy meglegyen a napi 5-szöri étkezése. De nem kell agyonetetni. Egyébként a 7 óra az nem hajnal, legalábbis nekem nem.
Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.
Se a tízórai, se az uzsonna ne legyen annyira laktató dolog hogy teletömi a pocakját, mert akkor persze hogy a köv. evésre nem lesz éhes. Így csúszik minden.
Igazából nem nagyon értem amit írtál. De úgy értelmezem hogy vacsorára adsz neki főzeléket is és tápszert is? Minek? Vagy egyik vagy másik. Te is felnőttként bőven jóllaksz az egyik féle étellel, nem eszel hozzá egy másik fogást.
Tegyük fel, hogy 8-kor kel:
1., fél9-kor reggeli tápszer
2., 11 fele gyümi (ez ki szokott maradni rendszeresen, mert nem éhes 3 óra múlva)
3., 13 óra fele ebéd, főzelék, rendes adag
4., fél6-6 fele tejpép, bár ezzel túl jól lakik
5., 8 fele vacsi, főzelék
6., lefekvés előtt fél10 tápi amennyit kér
Ha nem tekintem a tízórait, mert ez rendszeresen kimarad, akkor 5x eszik egy nap. Ez így jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!